SG.hu

Bankkártya nélküli PayPal fizetés

A PayPal mától a kelet- és közép európai régióban is elérhetővé tette egyik legfontosabb funkcióját, a bankkártya nélküli utalást.

A szolgáltatás bevezetésében a cég a Trust Pay-el működik együtt, lehetővé téve a PayPal egyenleg közvetlenül bankszámláról történő feltöltését. A funkció mától érhető el Magyarország, Csehország, Észtország, Szlovákia és Szlovénia valamennyi PayPal felhasználója számára.

A PayPal „Top-up” funkció lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egyszerűen utaljanak pénzt helyi bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a felhasználóknak előnyös, akik a banki átutalást részesítik előnyben, hiszen így nincs szükségük plasztikkártyára az online fizetéshez. A PayPal számlára utalt összegeket pedig világszerte gyorsan és biztonságosan használhatják vásárlásra.


Ganna Yevtuschenko, a PayPal regionális üzletfejlesztési vezetője a következőket nyilatkozta: „Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük együttműködésünket a Trust Pay-el és ennek köszönhetően új piacokon is elérhetővé vált közvetlen átutalási szolgáltatásunk. Számos jelzést kaptunk a kelet- és közép-európai felhasználóinktól, amelyek a bankkártya nélküli fizetési lehetőség fontosságára hívták fel figyelmünket. Az új funkciónak köszönhetően még több ember számára válik előrhetővé rendszerünk, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni, már akár bankkártya nélkül is” – mondta el a vezető.

Az új szolgáltatást a Közép-Európában jelentős pénzügyi szolgáltatóval, a Trust Pay-el közösen szolgálja ki a PayPal. „A jelenlegi sikeres közös munka után úgy határoztunk, hogy a régióban kiterjesztjük együttműködésünket. Megoldásunk segítségével a PayPal számlát akár valós időben is lehetséges közvetlenül a bankszámláról feltölteni” – tette hozzá David Rintel, a Trust Pay üzletfejlesztési vezetője. A közvetlen banki utalás a www.paypal.com oldalon kívül a www.paypal-topup.hu oldalon, magyar nyelven is elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #4
    mi magyar? eddig is volt magyar nyelven a menüpont...
  • szomferi #3
    inkább Trust Pay-jel...
  • zola2000 #2
    Igen, de mától magyar! :)
  • sanyicks #1
    évek óta van... de a hülyeség terjed