SG.hu

Google+ Hangouts On Air Magyarországon

A Google a mai naptól Magyarországon is elérhetővé teszi a Google+ “Közvetített Hangouts" (Hangouts On Air) szolgáltatását, amellyel bárki élőben közvetítheti online beszélgetéseit az egész világnak.

A Hangouts a Google csoportos video chat szolgáltatása, amely a felhasználók Google+ oldalán keresztül érhető el. Eddig leginkább egymástól távol élő barátok, kollégák, kisebb közösségek használták arra, hogy video kapcsolaton keresztül együtt, egy helyen beszélgessenek. A Hangouts “On Air" változata mostantól Magyarországon is lehetővé teszi, hogy a még fel nem fedezett énekesektől a popsztárokig, a háziasszonyoktól a mesterszakácsokig egyre többen találják meg közönségüket.

A Közvetített Hangouts (Hangouts On Air) mától elérhető a Google+ magyar felhasználóinak is. Ezzel a Google+ felhasználói beszélgetésüket nyilvánosan közvetíthetik, hogy bárki nézhesse. Leginkább a tv-k körkapcsolásához hasonlítható ez, amelyben egyszerre több helyszínt is kapcsolnak és a műsort az egész ország nézheti. A különbség, hogy a Közvetített Hangouts-szal ilyet bárki a konyhájából is kezdeményezhet, és nemcsak az ország, de az egész világ nyomon követheti. Csak egy laptop és egy Google fiók (például Gmail fiók) szükséges első lépésként.

A Hangouts On Air élőben közvetíti a beszélgetést a kezdeményező Google+ oldaláról, YouTube csatornájáról, vagy a saját weboldaláról. Nyomon követhető, hogy hányan nézik élőben az adást, és amint vége a Hangout-nak, a felvétel felkerül a kezdeményező YouTube csatornájára. Így a Hangout nem vész el, egyszerűen megosztható a felvétel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!