SG.hu

Iskoláknak szánt 3D projektort mutatott be az Acer

A kifejezetten az oktatási szegmens számára fejlesztett S1213Hn vibrálás-mentes 3D képalkotásra képes a 3D-s órák kedvéért.

A cég közleménye szerint a háromdimenziós élményt a DLP 3D Ready technológia teszi lehetővé, mely magas (120 Hz) frissítési arányt használ, így a szoba falának sík felületét 3D-s vetítővászonná képes változtatni. Kiemelik, hogy felfedezhetjük az emberi test hihetetlen anatómiáját vagy akár az univerzumot 3D-s részletességgel; bejárhatunk híres régészeti lelőhelyeket, pont mintha mi is ott volnánk.


Ultra-rövid vetítési távolsági képességével ez a projektor úgy is nagy méretű képet vetít ki, ha egész közel helyezik a vászonhoz. Kevesebb, mint egy méter távolságból képes megjeleníteni éles képet akár 77" átmérővel. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően az előadók elkerülhetik, hogy a projektor a szemükbe világítson, és hogy maguk árnyékolják a prezentáció egyes részeit. Ennek eredményeképpen az S1213Hn nagyobb rugalmasságot és nézői kényelmet kínál, ideálissá téve az oktatási és a professzionális vetítési környezetekhez.

Az Acer S1213Hn teljesen kompatibilis a Crestron Network Systemmel, amely a projektor teljes vezérlését biztosítja LAN vagy WiFi hálózaton, beleértve a monitoring, távoli ki/bekapcsolás (ütemezhetően), távoli vetítés vezérlés (forrás kiválasztással együtt), több projektor vezérlés, online párbeszéd a rendszergazdával és email figyelmeztetés funkciókat. Egy HDMI csatlakozó biztosít sima kapcsolatot a legújabb digitális forrásokhoz, nagyfelbontású látványt garantálva. A lámpa 3000 ANSI lumenes fényerőt, 10,000:1 Dynamic Black kontrasztarányt és alap XGA felbontást (1024 x 768) is biztosít. A sajtóanyag szerint élettartama ExtremeEco üzemmódban 6500 óra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!