MTI

Közösségi oldalon talált támadóira egy hajdúhadházi fiatal

Internetes közösségi oldalon talált rá támadóira egy súlyosan megvert hajdúhadházi fiatal; bántalmazóit elfogták. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezett támadók ügyéről a rendőrség hétfőn adott ki tájékoztatást.

Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: Hajdúhadházon november 9-én sétáltatta a kutyáját a sértett és egy barátja, amikor két 16 és egy 17 éves helyi fiatal megtámadta. A támadók a sértett kutyáját akarták megszerezni, és amikor ellenállt, a három támadó eltörte a bokáját, majd összerugdosta a földön fekvő fiút. A fiúhoz barátja hívott segítséget; a debreceni Kenézy kórházban meg is kellett műteni a törött bokáját.

Hazaérkezése után a sértett egy internetes közösségi oldalon kezdett nyomozni az elkövetők után. Közös ismerőseik adatlapjain keresztül gyorsan megtalálta az egyik támadót, majd az ő ismerősei között meglett a két társ is - mondta Kelemen Éva. A rendőrség a múlt hétfőn vette őrizetbe a három fiatalt, aki tagadta bűnösségét. A múlt szerdán előzetes letartóztatásba helyezte őket a Debreceni Városi Bíróság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #3
    http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/irenke-nenitol-rettegnek-az-embercsempeszek.html

    A nenike meg hatart oriz! :) Minden tiszteletem az ove.
  • Narxis #2
    Cudar egy világ lett itt.
  • Tetsuo #1
    Ugy latszik, nem csak buntetni, de nyomozni is magunknak kell.