MTI

Steve Martin könyvet ad ki twitter-üzeneteiből

Twitter-üzeneteiből ad ki könyvet Steve Martin. A színész erről stílszerűen ugyancsak a közösségi mikroblogon adott hírt.

"Mivel senki sem kérte, hamarosan könyvet adok ki a twittereimből. Sok választ is belevettem" - idézte Martin bejegyzését a BBC online kiadása. A sztár egyúttal jelezte, hogy a kiadásból származó hasznát teljes egészében jótékony célra szánja. A kötet 2012 júniusában lát napvilágot a Grand Central Publishing gondozásában. Martin egy twitteres kérdésre, amely azt tudakolta, minek megvenni a könyvet, ha a Twitteren úgy is vissza lehet olvasni a régi üzeneteket, azt válaszolta: "Mivel átszerkesztem az egész szemetet".


A színész David Letterman egy idei műsorában arról beszélt, hogy bár ötmillióan nézik az adást, abból hárommillió fikarcnyit sem törődik azzal, hogy ő mit csinál. "A Twitteren azonban mintegy 800 ezer követőm van, és tényleg közvetlenül szólni tudok hozzájuk" - fűzte hozzá. A 66 esztendős színész, a Roxanne, az L.A. sztori - Az őrült város vagy az Egyszerűen bonyolult sztárja 2010 szeptemberében csatlakozott a Twitterhez, és jelenleg már több mint 1,7 millió követője van - emlékeztetett a BBC.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #1
    Ekkora hülyeséget! Még ha rendes blog lenne...