Gyurkity Péter

Októberben rajtol a Samsung Wave 3

A Samsung új okostelefonja - két másik változat társaságában - a következő hónapban mutatkozik be Európában, immár a bada 2.0 alatt. Kínában ikermagos és négymagos chippel debütál a Meizu MX.


Samsung Wave 3
A hónap első napján már beszámoltunk arról, hogy a Samsung egészen pontosan három új készüléket szeretne piacra dobni, amelyek közül a Wave 3 lesz a legdrágább, lévén hogy itt csúcskategóriás megoldásról van szó. Most végre hozzávetőleges dátum is befutott, legalábbis annyit már tudunk, hogy októberben számíthatunk az európai rajtra, amelyre egyszerre több országban kerítenek majd sort.

A Wave 3 a korábbi híreknek megfelelően HSDPA 14,4 Mbps támogatással érkezik, a kijelző egy 4 hüvelykes Super AMOLED-érintőképernyő (legfeljebb 800 x 480 pixel felbontással), ezt pedig 1,4 GHz-es processzor, hátoldali 5 megapixeles és elülső VGA-kamera egészíti ki, míg a támogatott technológiák listáján a WiFi, a WiFi Direct, valamint a Bluetooth található meg. Az okostelefon vastagsága 9,9 mm, a burkolat alatt pedig ezúttal egy 1500 mAh-ás akkumulátor található. Ahogy arról mi is írtunk, a Wave 3 egyszerre jelenik meg két kisebb testvérével, ezek a Wave M és a Wave Y nevet kapták. Egyszerre több európai országban bukkannak majd fel az új jövevények, érdekességként pedig elmondható, hogy ezt novemberben India, valamint több más ázsiai ország követi majd.


Amennyiben kitekintünk Kínára, itt a Meizu két újoncának közeli érkezését láthatjuk, amelyek még a hónap vége előtt befutnak az üzletekbe. A Meizu MX két eltérő változatának igazi érdekessége, hogy egyikük ikermagos chippel, a másik példány pedig már egy négymagos processzorral jelenik meg, így a teljesítményt illetően minden bizonnyal nem lesz panasz a készülékekre. Mindkét példány mérete 121 x 63 x 10 mm, az operációs rendszer feladatait az Android látja el, míg a kijelző itt is egy 4 hüvelykes érintőképernyő lesz, 960 x 640 pixel felbontással.

A kisebbik példány 16 GB-os belső tárolót és 470 dolláros árcímkét kap, míg a nagyobbik testvér 32 GB-os tárolóval érkezik, 626 dolláros áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • L3zl13 #4
    A Meizunak egy apple per garantált. Feltéve hogy sikeres lesz...
  • Krisztiam #3
    jaja nekem is galaxy s2-öm van és nem bántam meg,hogy megvettem.. eddig egyik telefon sem néz ki ilyen jól, mint ez.. legalábbis nekem..
  • nextman #2
    Rohadt dragak...
  • rágógumi #1
    a galaxy s2 még mindig jobb..