Napi Online

Meghosszabbították a Microsoft - Novell együttműködést

Meghosszabbította a Novell és a Microsoft azt a még 2006-ban kötött szerződést, amelyet a Linux és a Windows rendszerek együttműködésének és támogatásának céljával írtak alá.

A 2016. január 1-jéig, további négy évre szóló partnerkapcsolat keretében a Microsoft elkötelezte magát, hogy 100 millió dollárt fektet új SUSE Linux Enterprise tanúsítványokba olyan ügyfelek számára, akik Linux-támogatást vesznek igénybe. A két vállalat az együttműködésnek köszönhetően 725 ügyfelet szolgált ki. A Microsoft igényét a nyílt forrású platformok egyik meghatározó szereplőjének megoldásai iránt jól jelzi, hogy jelentős erőforrásokat fordítanak más, nem SUSE Linuxszal kapcsolatos Novell-termékekre is.

A meghosszabbított szerződés szerint a két cég továbbra is együtt dolgozik annak érdekében, hogy olyan megoldásokat biztosítson közös ügyfeleinek, amelyek lehetővé teszik számukra a vegyes forráskódú környezetek kritikus fontosságú informatikai szolgáltatásainak felügyeletét a legváltozatosabb modellekben, így a saját, hibrid és teljesen felhőalapú megvalósításokban egyaránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!