MTI

Hamarabb kopnak a twitterező sztárok

A twitterező sztárok hamarabb veszítik el a rajongók érdeklődését, mint azok a hírességek, akik kevésbé vannak jelen a közösségi portálokon - derül ki egy friss felmérésből.

Az interneten elérhető sztárokra könnyebben ráunnak a rajongók, így azok, akik kevesebbet árulnak el magukról tovább maradhatnak az érdeklődés középpontjában - áll a Bauer Media zenefogyasztásról készült beszámolójában. "A közösségi portálok korában túlságosan egyszerűvé vált a sztárok életének percről-percre való követése. A zeneipar szerint ez ahhoz vezet, hogy a művészek gyorsabban veszítik el a közönség érdeklődését" - vélik a szakemberek.

Az iparág ezért még azt is fontolgatja, hogy bizonyos műfajokban korlátozni fogják a sztárok elérhetőségét, ezzel erősítve a tömegkultúrában betöltött szerepüket - emelték ki a beszámoló szerzői. "Ma már nem divat az utcán csak azért sorban állni tíz órán át, hogy a rajongók kedvenc bandájukkal találkozhassanak" - mondta a Nichola Browne a Kerrang magazin egykori szerkesztője, hozzátéve, hogy a túl sok információ egyszerűen "megöli" a rock sztárokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!