MTI

Rekordot döntött a YouTube-on Justin Bieber

Új rekordot döntött Justin Bieber: övé az első videó, amelyet több mint félmilliárd alkalommal néztek meg a weboldalon.

A kanadai énekes Baby című dalát hétfőn ötszázmilliomodik alkalommal tekintették meg. Bieber mögött a második helyen Lady Gaga Bad Romance című száma végzett 360 millió megtekintéssel. Mindkét előadó esetében olyan hivatalosan feltöltött klipekről van szó, amelyek csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhetők el a Vevón. A Vevo a YouTube videomegosztó portál és a Universal Music Group (UMG) zenei kiadó zenei videoklipekre specializálódó közös portálja.


Bieber, a tinik tizenhét éves kedvence azonban a legutáltabb YouTube-videók listáján is előkelő helyen végzett - bár nem a videomegosztó portál szerint. A ReadWriteWeb című blog szerkesztői végignézték a 150 legtöbbször megnézett klipet. Az első tíz videó közül, amelyek láttán a legtöbben nyomták meg a nemtetszést kifejező gombot, öt Justin Bieber slágere volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #11
    Az amcsik elhitték hogy az átlagember hibája a válság, azt is elhitték hogy száddámnak tömegpusztító fegyvere van, és hogy gonosz alkaloidás tenoristákok döntötték le 2 tornyukat akik pont afganisztánból jöttek :D Régen azt is elhitték hogy megtámadták őket a zufók. Az a lényeg hogy amit nekik a tv-ben mutatnak, mindent elhisznek, és szeretnek. Így a bíbört is, meg a többi szerencsétlen 0 tehetségű majmot.
  • Lewy20 #10
    bakker ezen jot röhögtem. Hihetetlen tenyleg hogy ez a csipszar senkihäzi aki az ältalänost se järta ki, az amerikaik peldakepen lenne !?!
  • FoodLFG #9
    Hát ebben azért van valami. Én pl bírom az ilyen elvetemült zenéket is: http://youtu.be/uUKHgwi7-DU mások pedig a falnak mennek tőle. :DD
    Mondjuk annyi különbség azért van, hogy őket nem sztárolják orrba-szájba...
  • Narxis #8
    Azért azon vitatkozni, hogy melyik zene jó eléggé ízlés kérdése. Én se komálom ezt gyereket, de olyan nagy az "internetz", hogy ki tudom kerülni a klippjeit vagy a zenéjét. :) Javaslom ezt másoknak is.
  • Zolthen #7
    Bírom amikor egy kis csipszar, meg egy dagadt rusnya néger énekel szerelemről. Nyílván szűz mind a kettő :)
  • Nailyenugysincs #6
    Én pár hete egyszer nagyon bátor voltam és azt gondoltam hogy majd megnézem ezt a szar Babay-t hogy tudjam mit szidnak ennyire. 20 mp után sokkolt arckifejezéssel kapcsoltam ki és utána is zaklatott lelki állapotban voltam. Ja és még én is 18 alatt vagyok.
  • SpecterMATWRZ #5
    Az a gond,hogy maga a Bieber utálat is jó marketinget csinál ennek a tetűládának :D
    Át kell nézni rajta, egy szót se írni róla,legfőképp a nevét sem kell leírni.
    Aztán feledésbe merül. Az meg,hogy a 18 év alattiak mire verik magukat,hát az már az ő gondjuk.... :D
    Majd később ha felnőtt érnek. (érnek. ahhoz lelkileg is fel kéne nőni picit ugye) Akkor majd rátalálnak TALÁN olyan zenékre amik tényleg zenék.
    De azért sajnálatos,hogy az én időmbe még gyerekkoromba is olyan zenéket hallgattam amik tényleg zenék voltak és sok más ember is. Manapság meg simán ki lehet pakolni a szart a tinik elé,s pénzt csinálni.
    Furcsa egy világ ez.
  • amitakartok #4
    Nem véletlenül. Rakatnyi videóhoz vannak hozzászólások (főleg rock, metal és efféle stílusú zenékhez), amik Bieber-utálatra buzdítanak; mások azt mondják, hogy Dislike gombot nyomni Bieber videókon nem jó módszer a lejáratására, mert a videói szponzoráltak így ő még pénzt is kap érte.
  • FoodLFG #3
    Ezeket persze nem szedik le a jogvédők, a k.. ..kat! :D
  • Gyuszopapa #2
    Még Gaga-t megértem mert ő tényleg nem rossz de Bieber.