MTI

A Twitteren versenyez Lady Gaga és Britney Spears

Ádáz harcot vívott a hétvégén Lady Gaga és Britney Spears a twitterezők kegyeiért. Vasárnap délután Lady Gaga vezetett: internetes bejegyzéseit több mint 5,771 millióan követték figyelemmel.

Spears mintegy 22 ezer twitterezővel maradt alul - neki "csupán" 5,689 millió követője volt. A CNN amerikai hírtelevízió által indított verseny eredményeképpen Ashton Kutcher színész 2009 áprilisában elérte az egymilliós határt. Kutcher eredményét 2010 májusában múlta felül Spears - mintegy 4,96 millió Twitter-követővel. Az aktuális ranglistán Kutcher Lady Gaga és Britney Spears mögé került, őket követi Ellen DeGeneres tévésztár és Barack Obama amerikai elnök.

Lady Gaga a Facebook közösségi oldalon is az élen áll: profilján több mint tizenhatmillió "ismerőse" regisztrált, 3,5 millióval több, mint Obamáén. A Twitter segítségével - a www.twitter.com oldalon - a felhasználók szabadon oszthatják meg a világgal maximum 140 karakteres üzeneteiket. A felhasználók száma 2009 végére már elérte a negyvenmilliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • l300d #5
    cezar tevedsz ha azt hiszed hogy aki most hogy is mondjam kevesebb iq bol gazdalkodik az 3-om ev mulva tobb iq-bol fog gazdalkodni :) Szerintem ez kihalasos alapon megy. es meg ugy sincs arra garancia hogy a kovetkezo generacio ertelmesebb lessz:)
  • Kerub #4
    Repült a kő
  • Julius Caesar #3
    Twitter haszontalan gagyiság... Sosem értem mi abban a jó. Kövezzetek meg, de én max 3 évet adok neki, és lecseng.
  • FoodLFG #2
    broáf...
  • dzsagon #1
    leszögezhetjük, hogy 5 millió idióta biztos, hogy él a földön