Napi Online

Csak navigálni ma már kevés

Egyre színesebbek és szórakoztatóbbak a navigációs eszközök.

Bizonyíték erre a Mio Magyarországon a napokban bemutatott legújabb navigációs termékcsaládja, a Mio Moov S600-as sorozata. Az új készülékek támogatják a külső audiovizuális eszközöket: dvd-lejátszó, digitális tévévevő vagy akár tolatókamera is csatlakoztatható hozzájuk.

Az S600 sorozat összes tagja (S600, S605, S655) a Mio Spirit navigációs szoftverrel érkezik. A TruMap nevű térképek hagyományos papírtérképekre emlékeztető megjelenése is elősegíti az átlátható tájékozódást. A SmartFind kulcsszavas keresőmotor és az Explore Mode használatával a felhasználók néhány másodpercen belül megtalálhatják a számukra fontos hasznos helyeket, amelyekről a készülék fényképekkel színesített bővebb leírást is nyújt - olvasható a gyártó közleményében.

"A Mio felismerte, hogy napjaink professzionális utazói már nem érik be a kiindulás helyétől a célállomásig történő egyszerű navigációval, ezért legújabb eszközeit a külső audiovizuális eszközök támogatásával szerelte fel. Ennek köszönhetően a felhasználók nemcsak gondtalanul utazhatnak, de utazás közben még teljesebb multimédiás élményekkel is gazdagodhatnak" - mondta Laura Samson, a Mio Technology regionális igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!