MTI

Justin Bieber klipje lett a legnézettebb YouTube-videó

Lady Gagát megelőzve Justin Bieber Baby című klipje 246 millió találattal a legnézettebb YouTube-videó lett.

Lady Gaga Bad Romance videója 245,6 millió nézővel a második helyre szorult - derül ki a videomegosztó múlt heti statisztikáiból. A 16 éves kanadai születésű tehetség jelenleg az Egyesült Államokban turnézik a My World 2.0 című lemezét népszerűsítve.


250 milliós letöltéssel vette át a vezetést

Bieber twitteres üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy az első lehetett, hozzátéve, hogy szerinte Lady Gaga nagyszerű művész, akit nagy tiszteletben tart, és akinek a videója is hihetetlenül jó. "Nem számít, hogy kinek van több nézője, ami igazán számít, hogy nagyszerű rajongóink vannak, akik támogatnak minket, és akiknek mindketten sokat köszönhetünk" - írta a tinisztár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ray78 #19
  Azt nem értem a középső nevét mért nem írják ki sehol? Justin Gay Bieber ......
 • tntmax #18
  Juj, ez ultragáz.
 • DeviloftheHell #17
  az megprobáltatás? :D megnézném a kis buzit mondjuk egy kis fizikai munka után ami tényleg megterhelö mondjuk egy kis kertészkedés, kaszálás esetleg rakodás... az ilyen kis semmire kellö buzikat meg céltáblának használnám katonai kiképzéseken(aki megtalálja hol vannak a tökei 1 hét eltáv)
 • Andrex #16
  Ezaz, éljen a mai értékrend! A hereelszorító, répagatyás, vasalt hajú, magukat férfinak hívó buzik és a hozzájuk illő szintén répagatyás, 24 évesen már kiégett olcsó ribancok, akik azalapján választanak párt, hogy honnan van a ruhád... És amennyiben a rajtad lévő ruha összeértéke nem haladja meg a minimum 200.000 Ft-ot már nem vagy ember a szemükben Jöhetne már valami új stílusmánia, a vasalthajú emo-beütéső tiniktől kiráz a hideg... a klipben szereplő csajok nagy része annyiban különbözik az emoktól, hogy rajtuk színesebb a ruha... -.- Remélem hamarosan fordul a világ egy jó nagyot ^^
 • skiryo #15
  oláh herkules :D mekkora név ;-D
 • Cat #14
  "amikor ez nem is férfi csak egy kis girhes ficsúr, életében nem dolgozott szerintem 1 percet sem komolyan."

  :DDDD

  Még jó hogy nem dolgozott, 16 éves. Persze te már ilyenkor a bányában szenet lapátoltál :DDD

  Nem mellesleg szerintem iszonyatos fizikai terhelés éri ennek a GYEREKNEK a szervezetét. Folyamatosan fellépések, meghívások tévéműsorokba, nyilatkozatok újságíróknak, táncpróbák, fotózások, ruhapróbák. Ráadásul lemezbemutató turné, azaz hajnalban kerül ágyba. Ez bizony kemény munka.
 • SpecterMATWRZ #13
  Hát most nah, te is jól tudod,hogy mai generációknak a meleg beütésű pasik jönnek be. Rózsaszín ing, buzi piros sál a nyakukba, meleg viselkedés.
  Ratykovács világba egy élünk... És az ilyeneket bezzeg nem lövik le mint Kennedyt. :[
 • FoodLFG #12
  Ha dzsásztin tetszik a kiscsajoknak, akkor ez is fog!
  http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
 • Csakezmaradt #11
  Ha nem látnám a videót, azt hinném lány énekel... Bár, így hogy látom, így is azt hiszem.
 • Csakezmaradt #10
  "...Lady Gaga Bad Romance videója 245,6 millió NÉZŐvel..."
  Vagyis megtekintéssel! Kis különbség!