MTI

Ingyen olvasható lesz a neten az új Alkonyat-kötet

Újabb kötettel gyarapodik Stephenie Meyer Alkonyat-sorozata: a világszerte nagy sikert arató vámpírsaga harmadik kötetének "leágazása", a The Short Second Life of Bree Tanner az interneten egy hónapon át ingyen is olvasható lesz.

A 192 oldalas The Short Second Life of Bree Tanner (Bree Tanner rövid második élete), amely a Napfogyatkozás egyik mellékszereplőjét követi nyomon, egyszerre jelenik meg szombaton több országban, köztük az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Franciaországban. A rajongók két nappal később, június 7-én elektronikus formában már ingyen elérhetik az interneten, a www.breetanner.com oldalon, ahol azonban letölteni nem, csak olvasni lehet majd a könyvet.

Bree Tanner története egyelőre az utolsó kötet lesz az Alkonyat-sorozatban. "Ezen a ponton Stephenie nem tervezi, hogy visszatér a sagához" - mondta kiadója, Megan Tingley. Meyer hatalmas sikert aratott a vámpírsorozattal, amelynek eddig megjelent négy kötete ötven országban több mint százmillió példányban kelt el. Az író két év múltán jelentkezik új kötettel, amelynek születése - elmondása szerint - őt is legalább annyira meglepte, mint az olvasókat.

A hírek szerint a Bree Tanner e-könyv ingyenesen elérhetővé tételével akarja Stephenie Meyer kifejezni háláját olvasói iránt - írta korábban a The Daily Telegraph című brit napilap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #2
    Az volt a meglepetés, amikor közölték vele, hogy írj egy újat, kapsz érte 10 milla dollárt. Na ez a tíz milla volt a meglepetés, mert ő 20-at várt :D
  • slickboy #1
    Reggel felébredt és elámult, hogy jé, írtam egy újabb kötetet? :D