SG.hu

Magyarországon is bemutatták a Creative Suite 5-öt

Az Adobe Systems Magyarországon először 2010. május 26-án mutatta be az új Creative Suite 5 szoftvercsomagokat. A rendezvényt a Novotel Budapest Kongresszusi Központjában tartották, amin a nyomdák és kiadóvállalatok, a reklámügynökségek, valamint az internetes és filmes iparágak képviseletében 300 meghívott Adobe ügyfél vett részt.

Rafal Maciejewicz, az Adobe kelet-európai regionális értékesítési igazgatója kihangsúlyozta, hogy az új Creative Suite termékcsalád több mint 250 termelékenységnövelő szolgáltatással rendelkezik, és tovább bővíti a kreatív munkákkal elérhető új eszközök számát. Emellett áttörést jelentő teljesítménybeli fejlesztéseket tartalmaz a képszerkesztő és a videoszerkesztő termékek terén is. A kereskedelmi témák élén említette, hogy 2010 májusától az Adobe új disztribúciós szerződést kötött az Ingram Micro vállalattal. Ennek következtében Magyarországon immáron kettőre nőtt a független disztribútorok száma.


A nap további részében élő bemutatók folytak, amelyek során a közönség számára bemutatták az Adobe Creative Suite termékek főbb jellemzőit, köztük az új Adobe Flash Catalyst terméket. Az egyes bemutatók az Adobe három kulcsfontosságú piaci és fogyasztói szegmensére összpontosítottak: a fejlesztőkre, a webfejlesztőkre, illetve a videós szakemberekre. A nap végén kihirdették a www.kreativfolio.hu címen elérhető, az Adobe vállalat által a kreatív közösség számára létrehozott új információs portálon megrendezett "Photoshop és Én" című verseny győzteseit, és átadták a négy Photoshop CS5 szoftvert az alább felsorolt győzteseknek: Székely Gergő, Opoczky Zoltán, Goda Levente és Szabó Ákos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!