HENT hírlevél

Erkölcstelennek nevezte az illegális letöltést a KISS

Erkölcstelen tevékenységnek és lopásnak minősítették az illegális letöltést a legendás amerikai rockegyüttes, a Kiss tagjai. Álláspontjuk szerint a kalózkodás gátat vet a következő Beatles, U2 vagy épp Kiss létrehozásának.

A Kiss két tagja, Gene Simmons és Paul Stanley a fájlcseréléssel kapcsolatos véleményükről a Daily Star lapnak adott interjúban beszélt. Az együttes tagjai úgy vélik, lopásnak tekinthető, ha a rajongók illegális fájlcserélő oldalakon keresztül férnek hozzá a dalokhoz. Az interjúban Paul Stanley erkölcstelennek nevezte a kalózkodást, miközben közlekedési példával illusztrálta véleményét. Mint mondta, az illegális letöltés olyan, mintha valaki azt mondaná "utazzunk együtt, majd ellopná az autódat". Gene Simmons hozzátette, a jogsértő rajongók tehetők felelőssé azért, ha a következő Beatles, U2 vagy épp Kiss nem jön létre.

Rövid idő alatt ez a második alkalom, hogy a legendás festett arcú rockegyüttes tagjai a kalózkodás ellen emelnek szót. A rushonrock.com portálnak adott interjújában Simmons korábban arról beszélt, legutolsó albumuk esetében azért írtak alá az amerikai Wal-Mart bevásárlólánccal terjesztési szerződést, hogy minél nagyobb arányban akadályozzák a dalok engedély nélküli online terjesztését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #9
    Minek megvenni egy komplett cd-t ha 1 szám tetszik csak rajta...
  • Ajnasz #8
    A zene mindenkie.
  • FoodLFG #7
    "gátat vet a következő Beatles, U2 vagy épp Kiss létrehozásának"
    LÓÓÓÁL :ÐÐ

    Nem is kell következő Beatles, U2, Kiss! A mai ipar legnagyobb hátránya, hogy ilyen szupersztárokat termel ki és tart fenn, ahelyett, hogy hisztériakeltés, és pénzbeszedés helyett elkezdenének a zenével foglalkozni, színesíteni a felhozatalt.

    Gondolom senki sem gondolja, hogy az amerikai szupersztárokon túl nincsenek más értékes előadók. Illetve aki ezt gondolja, az már belesett a zeneipar keresletirányító csapdájába, amiben pár előadót járatnak maximumra (most pl Lady Gaga) a különböző médiák segítségével, ezzel elnyomva mindenki mást a piacon.
  • Luminas #6
    Árral szemben mennek :/
  • DeedY #5
    A mai kedvelt forma a digitalis letoltes ami tenyleg jol mukodo dolog en is szeretem es ott legtobbszor arra is van lehetoseged hogy mp3 vagy wav vagy akarmilyen formatumban toltsd le ha fizettel erte

    Am oszinten, ha nagyon olcsobb lenne akkor se biztos hogy sokkal tobben vennek
  • gyussz7 #4
    Olcsóbban kéne adni a lemezeket, és akkor többen vennék. Meg rajt lehetne mp3 formátumban is a cd-n az összes dal, mert nem sok ember szeret rippelgetni, ki-be rakosgatni a cd-t meg főleg nem...
  • DeedY #3
    no meg az illegalis letoltoknek, ha meg ennyire nyavajog mert rosszul megy a szeker, akkor koncertezzenek tobbet, meg a legnagyobbak is eleg minimalis osszeget konyvelhetnek el az eladott zenekbol ahozkepest amennyit a turnezassal keresnek
  • DeviloftheHell #2
    nem is a kiadonak köszönheti egyiksem a hirnevét hanem az akkor másolt magno szalagoknak :)
  • HuBa #1
    És ki nem s...ja le? :D