Gyurkity Péter

Júniusban jöhet a negyedik iPhone

Kanadai források szerint az Apple idén sem marad adós az iPhone vonal frissítésével, amelyről már képek is felbukkantak. A HTC eközben újabb Droid készülékkel újít az Egyesült Államokban.

Ismét újabb információmorzsák jelentek meg a világhálón az Apple terveivel kapcsolatban, ezúttal azonban igen magas szinten kotyogták ki azokat. Nem más, mint a kanadai SaskTel szolgáltató vezérigazgatója nyilatkozott elképzeléseikről, és ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy nagyon bizakodóak, mivel az Apple nyáron újabb iPhone készülékkel kedveskedik majd a vásárlóknak, és a partnerek listáján ők (vagyis a SaskTel) is szerepelnek.

A cégvezető ezzel minden valószínűség szerint lerántotta a leplet Jobsék várható manővereiről, amivel azonban nem okoztak nagy felfordulást, mivel az Apple most már hagyományosan nyaranta újítja meg az iPhone vonal szereplőit. A kanadai szolgáltatóknak persze van is min dolgozniuk, hiszen többségük CDMA-hálózatot használ, miközben az iPhone alkalmazásához a GSM platform felé kell nyitniuk (amely magába foglalja a HSPA, HSPA+, LTE és egyéb technológiákat) - többek között ezt lépte meg idén a Virgin Mobile kanadai részlege is. Az esetleges bejelentésre sokan készülnek, amit az is jól mutat, hogy már fel is bukkantak az első (minden bizonnyal hamisítvány) képek az új készülékről.


A HTC ezalatt szintén nem lazsál, a Verizonnal karöltve újabb Droid változatot mutatnak be az amerikai közönségnek, amely a hangzatos Incredible nevet viseli. Érdekes módon erről a lépésről is az óvatlan szolgáltató rántotta le a leplet, amikor saját internetes oldalán közölte az ajánlat részleteit, miközben a HTC maga ezt még szerette volna titokban tartani. Most már tudjuk, hogy az Incredible 1 GHz-es Snapdragon processzort, 3,7 hüvelykes (480 x 800 pixel) AMOLED-kijelzőt, Android 2.1 operációs rendszert, 8 megapixeles kamerát, valamint Wi-Fi és CDMA elérést vonultat fel.

A Verizon ügyfelei két év hűséggel és jelentős kedvezménnyel mindössze 200 dolláros áron juthatnak majd hozzá az újdonsághoz április 19-től.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #12
    ö, de
  • HeavyDee #11
    Az HTC jobban érdekel.
  • sh0x #10
    esgé... miért a fake 3ds maxos képeket kellett berakni? Tessék felmenni a gizmodo.com-ra és onnan tájékozodni...

    http://iphonehirek.blogspot.com/2010/04/napi-hirek-20100418.html

    http://gizmodo.com/5520471/the-tale-of-apples-next-iphone
  • moto666 #9
    hát nem így fog kinézni az biztos, kicsit lemaradt az sg.hu mert kb 1 hete bukkantak rá az új iPhone-ra egy bárban felejtették field test közben és így néz majd ki:
    http://www.electronista.com/articles/10/04/19/new.iphone.is.real.plugs.into.itunes/

    de itt is vannak képek róla:
    http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone?skyline=true&s=i

    Van első kamera, van hátul vaku is, iPhone OS4 megy rajta multitasking is van stb. Szov egyre kevesebb dologba lehet majd belekötni! Ja és a felbontása 960x640

    Hát ennyi!
    Aki két éve előfizetett egy 3Gre az most sztem pont jó pozícióban lesz majd augusztusra egy iPhone HD-re
  • napimester #8
    Csak nehogy ez is a terroristák kezébe jusson
  • fergusonpapa #7
    lassan erősebbek mint a Pc-m...
  • RoyalPredator #6
    Apple nem szax, mert nem és kész. :P
  • napimester #5
    Akkor a véleményem továbbra is --> szifon sux :D apple sux :D
  • napimester #4
    Hű basszameg, ezt elkúrtam... :D
    Nem csoda hogy gyanús volt, összekevertem a HTC-vel ..
  • napimester #3
    Ez most komoly? A szifonban Android 2.1 OS lesz? Kezdenek észhez térni?
    Kíváncsi leszek, hogy hozzák ezt össze az Apple Store-al? Ez az egész fake-nek tűnik. Az Android köztudottan nyílt rendszer...