Napi Online

Kirúgták a MySpace vezetőjét

Owen Van Natta, a Myspace vezetője szerdán megkapta felmondólevelét a cég vezetésétől - adta hírül a MarketWatch.

A korábban a Facebook vezetőjeként dolgozó, áprilisban átigazolt üzletembert azért küldik el, mert nem volt képes felvenni a felhasználókért folyó versenyt a legnagyobb közösségi oldallal, azaz volt munkahelyével. A MySpace két társelnöke, Mike Jones és Jason Hirschhorn közleménye szerint a leköszönő vezérigazgatónak nem sikerült az oldal revitalizálása.

Tavaly júniusban 400 alkalmazottjától vált meg a MySpace a struktúra-átalakítás jegyében. Ez a lépés nem okozott meglepetést, hiszen a cég már ekkor rohamosan veszített a piaci részesedéséből a Facebookkal szemben. Egy frissen napvilágot látott felmérés szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka rendelkezik MySpace-profillal, míg a Facebookot 73 százalék használja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #5
    Lehet, hogy egyszerűen az van a dolog hátterében, hogy közösségi felületként sokkal-sokkal jobb a fészbúk, mint a májszpész. Szerintem. :)
  • Csak77 #4
    Ja, csak éppen a magyar net leggagyibb híroldalára írkálsz barom hsz-eket.
  • Mister #2
    Hálistennek nekem egyik sincs.
    Iwiw van, de hogy minek tartom fent, nem tudom, kb havonta lépek be, ha eszembe jut.
    Normál életem van, családom, kisfiam, nem virtuálgagyizom.
  • Hegi90 #1
    Egy frissen napvilágot látott felmérés szerint az amerikai felnőttek 48 százaléka rendelkezik MySpace-profillal, míg a Facebookot 73 százalék használja.

    na ez azért durva