MTI

Kitalált nővel zsaroltak meg egy szekszárdi férfit

Egy kitalált nő nevében az interneten kötött ismeretséget egy szekszárdi férfival egy volt iskolatársa, majd 300 ezer forintot zsarolt ki tőle; a gyanúsítottat péntek hajnalban fogták el Szekszárdon, közölte a rendőrség.

A megzsarolt férfi azután fordult a rendőrséghez, hogy zsarolója harmadszor követelt tőle 150 ezer forintot - tájékoztatott Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense. Közlése szerint a sértett az interneten megismerkedett egy nővel, akivel egy chat-oldalon tartotta a kapcsolatot. Egy idő múlva egy férfi hívta fel telefonon azzal, hogy tudomására jutott a kapcsolat, amely miatt a nő partnere erőszakkal venne elégtételt. Azért, hogy a partner ne tudja meg, a hívó 150 ezer forintot követelt a sértettől, aki kétszer ki is fizette az összeget.

A megzsarolt férfinak Szekszárd belvárosában, egy parkoló autó alá kellett elhelyeznie a pénzt. Szekszárdi nyomozók a pénz csütörtök esti átvétele után elfogták a 31 éves szekszárdi zsarolót. Réti László, a bűnügyi osztály vezetője elmondta: nagy a valószínűsége annak, hogy a nő, akivel a sértett ismeretséget kötött, nem létezik, az internetes profilt a zsaroló találta ki és ahhoz egy modell fényképét használta fel. A gyanúsított iskolatársa volt a megzsarolt embernek, akiről vélhetően tudta, hogy megfélemlíthető, tette hozzá. Közölte: felmerült annak gyanúja, hogy az őrizetbe vett férfi hasonló módszerrel másokat is megzsarolt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emile zola #2
    na de komolyan, hogy lehet vki akkora barom, h ilyen könnyen le lehet fejni 300k zsetonnal????
  • Tetsuo #1
    LOL Jo trukk, sok idiota van, de nem lehet soxor lehuzni vkit, alapszabaly. ;)