SG.hu

Színes mikro-pendrive-okat készített a Verbatim

Bemutatták a mikro-pendrive-ok második generációját: az új változatok között nemcsak új színeket találunk, de az elérhető kapacitás is 32 GB-ra hízott.

A Verbatim új eszközei élénk színekben pompáznak és különböző kapacitással kaphatóak. Az apró, mindössze 3 centiméteres meghajtók, nem vastagabbak egy 100 forintos érménél. A cég a színek elnevezésénél is kreatív akart lenni: a Colour Micro USB 4 GB-os család tagjai a napsárga, az eukaliptuszzöld, a hot pink, a karibi kék és a lávanarancs neveket kapták, és mind a boltokban vannak már. A Black Micro pendrive 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os méretben is kapható.

A mikro-pendrive-okat az úgynevezett tokban a rendszer (System-in-Package - SiP) eljárással készítik, melynek során az elektronikus alkatrészeket egyetlen jól szigetelt tokba zárják. A meghajtók ennek a technológiának köszönhetően állnak ellen a pornak, víznek és az elektrosztatikus kisüléseknek.


"A pendrive könnyedén rögzíthető mobiltelefonra vagy kulcstartóra a csomagolásban található pánt segítségével. Ezáltal ez a nagy kapacitású apró eszköz állandó társunk lehet, és akárhol használható anélkül, hogy mindig emlékeznünk kéne arra, hogy hová tettük el, vagy aggódnunk kellene amiatt, hogy esetleg kárt teszünk benne" - magyarázza Hans Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA üzletfejlesztési igazgatója. A Verbatim mikro-pendrive-ok egyaránt működnek windowsos (a Windows 7-et is beleértve), maces és linuxos környezetben, így alkalmasak arra is, hogy a különböző rendszerek között vigyünk át adatokat, vagy különböző számítógépeken használjuk fájljainkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kicsibicska #1
    A Kingmaxnak vannak ugyanilyen pendrive-jai már évek óta. Talán ebben az az új hogy a Kingmax nem gyártja azokat emós pink színben.