MTI

Pete Cashmore blogger a legbefolyásosabb twitterező

Pete Cashmore blogger a világ legbefolyásosabb twitterezője, de az elsők között szerepel P. Diddy rapper és Oprah Winfrey tévés személyiség is - derült ki a közösségi oldal hírességeit rangsoroló összeállításból.

Az INQ Moblie a neves személyiségek által írt bejegyzések számát, a mások által írt üzenetekre adott válaszok minőségét, és a hírességek tweetjeire adott válaszok számát figyelembe véve állította össze a nemzetközi rangsort. Ezek alapján Pete Cashmore blogger, a Mashable közösségi médiablog-oldal vezetője a világ legbefolyásosabb twitterezője. A második helyen P. Diddy áll, akit Stephen Fry brit színész, humorista követ. Oprah Winfrey került a negyedik, a saját valóságshow-ja révén ismertté vált Kim Kardashian pedig az ötödik helyre.

Az amerikai hírességek által uralt listán Ellen DeGeneres televíziós személyiség a hatodik, őt kollegája, Ryan Seacrest követi. Barack Obama amerikai elnök a nyolcadik és egyben a legbefolyásosabb politikus. A kilencedik helyen Ashton Kutcher színész áll, Britney Spears a tizedik. Az első húszban több sportoló - Shaquille O'Neal kosárlabdázó, Lance Armstrong kerékpáros, Serena Williams teniszező - is szerepel. A politikusok közül Al Gore Nobel-békedíjas volt alelnök, illetve Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó került be a legbefolyásosabbak csoportjába, amelynek a 12. helyen Mariah Carey énekesnő is tagja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!