SG.hu

Kedvenc vírusirtó címet kapott a Vipre

A VIPRE a rendszergazdák kedvenc vírusirtója, legalábbis a Windows IT Pro olvasói szerint.

A Sunbelt Software ma bejelentette, hogy a VIPRE Enterprise vírusirtója győzött az amerikai Windows IT Pro magazin 2009-es olvasói szavazásán. A résztvevők nem csupán a szerkesztőség által összeállított termék- és szolgáltatáslistán található megoldásokra szavazhattak, hanem bárki javasolhatott terméket a szavazás során, így több ezer szoftver közül lehetett kiválasztani a legjobbnak ítélt termékeket. A VIPRE után is neves gyártók megoldásainak szavaztak bizalmat az olvasók: a második helyet az ESET NOD32 antivírus rendszere szerezte meg, míg a bronzérem a Trend Micro Officescanjének jutott.

A lap által végzett felmérések szerint a felhasználók az antivírusokkal kapcsolatban legkiábrándítóbbnak azt tartják, ha egy szoftver nagyon lelassítja a rendszer működését, növeli a bootolási időt és folyamatosan sok erőforrást köt le.

A Windows IT Pro a legnagyobb független Windows alapú informatikával foglalkozó szaklap, amely online kiadása havonta 2,5 millió látogatót regisztrál. A névadó magazinon kívül a lapcsaládhoz tartozik még az SQL Server Magazine, az Office SharePoint Pro és a Windows Dev Pro is, az olvasók pedig elsősorban rendszergazdák, informatikai szakemberek és a Microsoft termékei iránt mélyebben érdeklődő egyéni felhasználók közül kerülnek ki. A lapcsoporthoz blogok, fórumok, RSS csatornák, webinarok, virtuális események és hírlevelek kapcsolódnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!