Molnár András

eBay árengedmények Explorer 8-ban

A Microsoft és az eBay bejelentették társulásukat, melynek keretében az eBay Daily Deals szolgáltatása elérhető az új Internet Explorer 8 Web Slice elemként, mely népszerű termékeket kínál magas árengedménnyel.

A vásárlók folyamatos frissítéseket, és részletes információkat kapnak a napi ajánlatokról az eBay-től, mindezt a Internet Explorer Kedvencek mappájában. "Közel 200 millió tétellel, az eBay felülmúlhatatlan az online ajándékvásárlás terén" - mondta Rob Chesney, az eBay vásárlói és eladói élményért felelős részlegének alelnöke. "Idén az Internet Explorer 8 felhasználók számára az eBay Daily Deals Web Slice-szal még könnyebbé tesszük a magas árengedményű, fantasztikus termékek megtalálását."

Az internetes biztonság kulcsszerepet játszik, már csak azért is, mivel az online vásárlások számának növekedését várják. Egy az NSS Labs által készített tanulmány szerint az Internet Explorer a piacvezető böngésző a malware és adathalászat elleni védelemben. "A vásárlóink egy olyan böngészőt akartak, mellyel urai lehetnek biztonságuknak és adataik védelmének. Ezek kulcsfontosságú összetevői a pozitív online felhasználói élménynek" - mondta Amy Barzdukas, a Microsoft Internet Explorerért és a fogyasztói biztonságért felelős managere. "Az eBay Daily Deals Web Slice csak egy a sok jó érv közül, hogy miért frissítsünk, és miért használjuk a 8-as Internet Explorert."

Az ünnepek rendkívül jó alkalom, hogy megajándékozzuk barátainkat, szeretteinket. Az Internet Explorer 8 InPrivate böngészés funkciója segítségével nyugodtan vásárolhatunk internetes áruházakban, biztosak lehetünk abban, hogy semmiféle információt nem hagyunk magunk után, még közös használatú számítógép esetén sem. InPrivate módban testre szabható, hogy a böngésző mentse az előzményeket, sütiket, ideiglenes állományokat, és egyéb adatokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Asuki #3
    Ez is olyan húzása az M$-nek, mint a News Corpos eset:
    http://www.sg.hu/cikkek/71131/microsoft_murdoch_szovetseg_a_google_ellen
    Az ilyenekbe fektetett pénzt inkább a fejlesztésre fordítanák. A software iparnak nem arról kellene szólnia, hogy kinek mennyi pénze van, hanem inkább arról, hogy ki milyen jó kódot fejleszt.
    Amit a biztonságról írtak meg nevetséges. Az tény hogy szükség van fejlesztésekre. Az is tény hogy ezt újabb biztonsági protokollok sorozatával kell elérni. De sajnos az is tény, hogy a böngésző is szerepet játszik a dologban. A magam részéről meg inkább használok ilyenre pl Firefoxot, mert azt csak remélni tudom, h nincs az IE8 ban biztonsági rés erre vonatkozóan.
    A privát böngészést meg úgy említik, mintha azt csak az IE8 tudná, holott már egy idelye benne van a Firefoxban és a Chromban.
    Az IE7, IE8 biztonságával kapcsolatban meg egy apróság:
    http://buhera.blog.hu/2009/11/22/kritikus_ie7_sebezhetoseg
  • JZO #2
    Nem megy nekik xarul, csak romlik a helyzet és megpróbálják megállítani ezt a folyamatot. Ez a cikk fizetett hirdetés.
  • Gerygrey #1
    Aztarohadt, ennyire szarul megy a Microsoft szekere böngészőfronton? Mondjuk nem nagyon lepődök meg rajta...

    Nem lehet, hogy inkább egy jobb böngészőt kellene készíteni, és akkor nem kényszerülnének ilyen megoldásokra?

    Az eBay Daily Deals Web Slice csak egy a sok jó érv közül, hogy miért frissítsünk, és miért használjuk a 8-as Internet Explorert.

    Pontosabban az egyetlen elfogadható érv, hogy miért használjunk 8-as explorert a rendszertelepítés utáni Firefox letöltésen kívül még egy azaz egy darab oldalon :)