MTI

Rekordmennyiségű javítás a Windows legújabb frissítésével

A Microsoft az eddigi legtöbb, összesen 34 biztonsági résre adott szoftverfrissítést, a havi rendszerességgel megjelenő javítócsomaggal számtalan kritikus hibát orvosolnak.

Az automatikus szoftverfrissítéssel letölthető javítások között elsősorban a Windows Vista, Windows XP és a Windows 2000 operációsrendszerekhez, de az október 22-én megjelenő Windows 7 fejlesztői és tesztváltozatához is adtak ki javítást. Az érintett szoftverek között az Internet Explorertől kezdve a Media Playeren és az Outlook levelezőrendszeren át a multimédiás honlapok alapjául szolgáló Silverlight technológia is megtalálható.

Az McAfee Inc. internetes biztonságtechnikával és vírusvédelemmel foglalkozó vállalat szerint a javított hibák jelentős része súlyosnak nevezhető, mert a biztonsági rések az átlag PC-használót is veszélyeztették, ha csalásra tervezett honlapra vagy valamilyen hasonló szándékkal megbabrált zenére, videóra kattintott. A Microsoft legutóbbi, jelentős méretű biztonsági csomagja a 31 javítást tartalmazó júniusi frissítés volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)