MTI

Örömlányokat értékelő honlap Kaliforniában

Örömlányok értékelésére szakosodott amerikai honlap bezárását kéri Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzótól a brit esélyegyenlőségi miniszter. A felnőtteknek szóló oldalon londoni prostituáltakra is lehet voksolni.

Harriet Harman, a kormányon lévő brit Munkáspárt éves konferenciáján úgy vélekedett, hogy a Punternet tevékenysége csak tovább növeli a prostitúció iránti igényt. Ezzel az erkölcstelenséggel lealacsonyítják, és veszélynek teszik ki a nőket - hangsúlyozta. A miniszter szerint a szóban forgó honlap "aljas szándékkal" készült: a nők kizsákmányolása épül, és a látogatóknak lehetővé teszi, hogy az örömlányokat a szolgáltatások és az árak alapján az éttermekhez és szállodákhoz hasonlóan értékeljék.

Az oldalon található hirdetéseket a lányok futtatói teszik fel, hogy a kuncsaftok online véleményezzék a prostituáltakat - magyarázta Harman, aki a Gordon Brown kormányfő által vezetett Munkáspárt alelnöke is egyben. A miniszter a honlappal kapcsolatos kifogásait már az amerikai nagykövetnek is jelezte, és mivel a holnapot Kaliforniában jegyezték be, hivatalosan Arnold Schwarzenegger kormányzótól kérte a honlap bezárását.

A Punternet üzemeltetői az esélyegyenlőségi miniszter fellépésére reagálva nyílt levélben köszönték meg az eddig is jelentős forgalom további növekedését. "Biztos vagyok benne, hogy az oldalon található hölgyek is köszönik Önnek azokat az anyagi előnyöket, amelyeket a hírverés hatására megjelenő új kliensek nyújtanak" - írta az oldal kezelője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)