MTI

Jessica Biel a net legveszélyesebb híressége

Jessica Biel a legveszélyesebb híresség az interneten, állítja egy online biztonsági cég.

A McAfee Inc. internetes biztonságtechnikai vállalat szóvivője figyelmeztetett arra, hogy a 27 éves színésznőre keresve szinte biztos, hogy begyűjthetünk valamilyen komoly számítógépes vírust. "Biel rajongóinak öt az egyhez az esélye arra, hogy keresztet vethessenek a gépükre" - ecsetelte a kockázatot a szakértőcég. A McAfee harmadik alkalommal végzett ilyen típusú felmérést, a tavalyi jelentésükben a Brad Pittre való kattintással riogattak.

"A kiberbűnözők egyben sztárvadászok is. A népszerű celebekre akaszkodva biztatnak olyan szoftverek letöltésére, amelyek aztán hazavágják az illető gépét" - magyarázta Jeff Green, a cég egy vezetője. A veszélyességi listán idén Beyonce a második, őt Jennifer Aniston, Tom Brady és Jessica Simpson követik. Érdekes módon Barack Obama amerikai elnök és neje, Michelle Obama csupán a 34. és 39. a sorban, tehát elég biztonságosnak számítanak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sanyix #4
  én a vindózról mondanék le :D
 • bvalek2 #3
  Gates pozitívumait mégis ki élvezi Gates-en kívül?
 • cateran #2
  Biel hasznalhatatlan es csunya is....Gates is,de neki tobb pozitivuma van...:P
 • bvalek2 #1
  Jessica Biel és a Windóz, halálos párosítás. A kettő közül az egyikről bizony le kell mondani. Nézzük csak:  VS.  Szerény véleményem szerint Jessica Biel kiütéssel győzött! Ha ez nem érv a Linuxra váltás mellett, akkor mi?