MTI

Megújult a Twitter honlapja

Megújította honlapját a Twitter, amely ezentúl nemcsak a barátokkal, ismerősökkel való kapcsolattartásban, hanem a globális események közvetítésében is meghatározó helyre szeretne kerülni.

Általában a felhasználó szűkebb baráti körére tervezett mikroblog-szolgáltatás eddigi nyitókérdése, az "Éppen most mit csinálsz?" elsősorban a blogíró apró-cseprő ügyeire kereste a választ. A megújult honlapon azonban már arra ösztönzik a látogatókat, hogy "fedezzék fel és osszák meg másokkal is, hogy most éppen mi történik a világban". A cég közleménye szerint az oldal újratervezésével azoknak próbálnak segíteni, akik eddig még nem használták a Twittert - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

A 2006-ban alapított oldal lényege, hogy a hagyományos webes felület mellett közvetlenül mobiltelefonról lehet elküldeni az internetre szánt üzeneteket. Becslések szerint a Twitter globális látogatottsága havi szinten 55 millió körül lehet. Magyarországi elterjedésének egyik akadálya, hogy az oldalra küldött sms-ekért Európában fizetni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #2
    Youtubhoz sincs pedig van szlovák, ezer féle kinai, 3 angol meg stb. :(

    Pedig a súgója magyar, le van fordítva az egész csak nem publikus.
  • atomjani #1
    És még mindig nincs magyar nyelvi felület hozzá.
    Magyarországon nem fog annyira elterjedni.