MTI

A 3G S a legsikeresebb iPhone?

Három nap alatt több mint egymillió darab kelt el az Apple legújabb iPhone-modelljéből, amely talán a kaliforniai székhelyű vállalat eddigi legsikeresebb készüléke.

Az iPhone 3G S az Egyesült Államokban és további 7 országban múlt hét péntek óta kapható. Az egy évvel ezelőtt bemutatott modell szintén nagy siker volt, akkor azonban egyszerre 22 országban kezdték árusítani a készülék műholdas navigációval (GPS) egybeépített változatát. "A vásárlók az iPhone mellett döntöttek" - mondta Steve Jobs, az Apple első embere, akit először idéztek a vállalat közleményében azóta, hogy egészségügyi okokra hivatkozva januártól kezdve nem jelent meg a cég szokásos rendezvényein.

A The Wall Street Journal hétvégi beszámolója szerint Jobs még áprilisban májátültetésen esett át, és hamarosan a vállalatvezetéshez is visszatér. Az iPhone 3G tavalyi megjelenésekor nem volt minden rendben a telefonok aktiválására létrehozott honlapoknál, amelyek egyszerűen nem bírták a hatalmas terhelést. A káoszt akkoriban a rossz időzítés is segítette, mert az új modell bemutatójával egy időben jelent meg egy frissítés az előző változat szoftverjéhez, ezért a régi készülékeket is mind újra kellett aktiválni.

A pénteki bemutatón nagyobb fennakadásról nem érkezett jelentés, bár előfordult, hogy az aktiválás csak két nap alatt sikerült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!