SG.hu

Az Adobe új eszközöket jelentett be a Flash platformra

Az Adobe ma bejelentette a Flash platform újabb fejlesztéseit, valamint elérhetővé tette az Adobe Flash Builder 4 (korábban Adobe Flex Builder), az Adobe Flash Catalyst és a nyílt forráskódú Flex 4 keretrendszer bétaverzióit.

Az Adobe Flash Builder egy professzionális fejlesztőeszköz, amelynek segítségével a szoftverfejlesztők gyorsan felépíthetik internetes alkalmazásaikat. Az Adobe Flash Catalyst egy új professzionális interaktivitás-tervező eszköz, amellyel kódolás nélkül, gyorsan építhető fel az alkalmazások felhasználói felülete. Az eszközök nagymértékben integrált munkafolyamatot biztosítanak, és a Flex 4 keretrendszerre épülnek, amelynek segítségével a fejlesztők és a tervezők könnyebben működhetnek együtt a közös projekteken.

"Az emberek manapság ugyanazt a tartalmi gazdagságot és könnyű használhatóságot várják el a munkahelyi alkalmazásoktól, mint amit nap mint nap tapasztalnak a weben. A vállalati fejlesztők azonban túlterheltek, és kevesebb idő jut a könnyen elsajátítható alkalmazások létrehozására" - mondta David Wadhwani, az Adobe platformokért felelős üzleti egységének alelnöke és ügyvezetője. "Az új Flash Platform eszközei segítenek megoldani ezeket a kihívásokat, mivel csökkentik a lenyűgöző alkalmazások és tartalmak elkészítésének idejét. Az Adobe Flash Builder és a Flash Catalyst használatával a fejlesztők és a tervezők termelékenyebb módon működhetnek együtt az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek által megkívánt gazdag élmények létrehozásán."

A termékek nyilvános bétaverziója a mai naptól letölthető az Adobe Labs webhelyről, a http://labs.adobe.com/technologies/flash/ weboldalról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)