MTI

Pécsi fiatalember a Guitar Idol 2009 tizenkettes döntőjében

Egy 21 éves pécsi fiatalember, Pálfi András jutott be a legtöbb internetes szavazattal a nemzetközi Guitar Idol 2009 verseny döntőjébe, amit június 13-án tartanak Londonban.

"Nem számítottam rá, hogy bejutok a legjobb 12 közé" - mondta a Budapesti Műszaki Egyetem másodéves informatikus hallgatója, a hét éve gitározó Pálfi András. A pécsi fiatalember a Guitar Idol 2009 világhálón keresztül lebonyolított három selejtezőjén és egy elődöntőn átküzdve jutott a tizenkettes döntőbe, 5311 netes vokssal. A döntőbe a legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző mellett a szakmai zsűri nyolc további kiválasztottja kerül. Pálfi András szerint itt már mindenki győztes, a tavalyi verseny finalistái is bővelkednek felkérésekben, sőt, egyesek még lemezszerződéshez is jutottak.


"Képes vagyok egész nap gitározni, még a barátok is furcsán néznek rám néha. De én ebből szeretnék majd megélni, így remélem, a versenynek köszönhetően valóban meglesz a kiugrási lehetőség, hogy a szenvedélyemnek élhessek" - mondta. Pálfi András döntőbe került saját szerzeménye a hazai és a külföldi internetes fórumokat egyaránt ellepte. A június 13-i londoni döntő az International Music Show elnevezésű fesztivál keretében lesz; a győztesek értékes hangszereket, erősítőket, kiegészítőket nyernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #6
    Jól szúrja, drukkolok neki!
  • Solten #5
    Hajraaa!!!
  • TeDDyRuSh #4
    Júni 13-án lesz a döntő Londonban! Amúgy nagy gratula Andrásnak!
  • Tpe #3
    Én úgy tudom megnyerte. Legalábbis tegnap ezt mondta a reggeli rádió műsorban.
  • PheCho #2
    Csak csatlakozni tudok!
    Sok sikert!
  • ADAMEX9 #1
    Sok sikert! (Y)