MTI

Rekordot döntött Susan Boyle a YouTube-on

Minden korábbi rekordot megdöntött a Britain's Got a Talent című tehetségkutatóban feltűnt Susan Boyle fellépését bemutató felvétel a YouTube videomegosztó portálon.

11 nap alatt 93,5 millióan hallgatták meg az általa előadott Álmodtam én egy álmot című dalt. A 48 éves skót asszony fellépésére több mint ötször annyian voltak kíváncsiak, mint Barack Obama amerikai elnök beiktatási beszédére. Más internetes videomegosztó portálokat is számításba véve eddig százmilliónál is többen nézték meg az ismeretlenségből előtört skót nő előadását. Mivel az amerikai televíziós műsorok vendégeként szereplő Susan Boyle ismertsége az Egyesült Államokban is rohamosan nő, csak napok kérdése, hogy az online nézőszám elérje a 120 milliót.

Az összesített rekordot az Evolution of Dance című táncmontázs tartja; Judson Laipply vicces előadása népszerű táncok egyvelegét mutatja be. Susan Boyle tíz éve két dalt rögzített egy demofelvételen, amelyet csak szülővárosában, Blackburnben élő legközelebbi barátainak mutatott meg. A macskájával egyedül élő nő a Cry Me a River című blues balladát, valamint Roberta Flack 1973-as slágerét, a Killing Me Softly with His Song-ot énekelte fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • IMYke2.0.0.0 #6
  Hát, a leghosszabb mellett is alig több, mint 46,2 milliót mutat a számláló: "Susan Boyle - Singer - Britains Got Talent 2009 (With Lyrics)" (7:07)

 • ssdb #5
  ip plusz ha nickel vagy bejelentkezve akkor max +1 view sztem
 • polarka #4
  Mi alapján számolnak a Utube-on? Betöltések alapján, IP alapján?
 • cooliq #3
  Thats bakker ennyi hibat veten, na jo, hajnal van mar.
 • cooliq #2
  hangja
 • cooliq #1
  Eszement jo hanga van. Ahogy olvastam mashol:hats a PERFECT example of never judge a book by its cover.