SG.hu

Korlátlanul másolható zeneletöltés a UPC-től

Az UPC új online zenei szolgáltatásával 800, másolásvédelemmel ellátott zeneszám mellett minden hónapban 50 teljesen szabadon, korlátlanul másolható és felhasználható számot is legálisan letölthetnek az előfizetők, egy CD árának a töredékéért.

Az alacsony fix havidíjas upc music go szolgáltatás révén a kábeles upc internet és a upc telekom adsl előfizetői kedvező áron és rendkívül egyszerűen, kockázat- és vírusmentesen, legális forrásból, kiváló minőségben juthatnak hozzá a legváltozatosabb zenei kínálathoz. A Universal Music Hanglemezkiadó százezer tételen felüli kínálatából így zeneszámonként alig több mint 1 forintért, havonta összesen több mint 50 lemezre való zenei anyagot hívhatnak le és tárolhatnak, hallgathatnak vissza számítógépükön a felhasználók, és emellett 3-4 nagylemeznyi felvételt megkötések nélkül tovább másolhatnak, mp3-lejátszóra tölthetnek vagy CD-re írhatnak.

A UPC a Universal Music hanglemezkiadóval együttműködve több mint 100 ezer jogtiszta, wma és mp3 formátumú zeneszámhoz enged legális hozzáférést előfizetőinek. A digitális zenetárban az ABBA-tól Elton Johnon át a Rammsteinig vagy az Irígy Hónaljmirígyig alternatív, rock, blues, gyermekdalok, klasszikus, comedy, country, dance, elektronikus, flamenco, folk, holiday, inspirational, instrumentális, jazz, latin, metal, musical, new age, pop, rap/hip hop, R&B, reggae, sláger, filmzene, urban latino, vokális és világzenei műfajok egyaránt megtalálhatóak. Ráadásul egyes számok több (rádió, koncert, akusztikus, mix) verzióban is hozzáférhetőek. A szolgáltatás keretében egyes albumok exkluzív módon, már a piaci megjelenés előtt is elérhetőek a UPC egyéni előfizetői számára.

A vírusmentes és legális zenetárból a upc music home szolgáltatás felhasználói az előfizetés teljes időtartama alatt havonta 800, digitális jogkezelő (DRM) védelemmel ellátott zeneszámot hívhatnak le saját számítógépükre, és hallgathatják meg rajta az előfizetés ideje alatt korlátlan alkalommal. Ezek a másolásvédett zeneszámok immár szinkronizálással egy, a felhasználó által meghatározott hordozható lejátszó eszközön is hallgathatóak. Ennek az alapszolgáltatásnak a havidíja hűségnyilatkozat nélkül, akciósan 800 Ft., ami egy kereskedelemben megvásárolható zenei CD árának csak töredéke, mégis több mint 50 CD-re való hanganyaghoz biztosít hozzáférést minden hónapban, és így a teljes keret kihasználása esetén egy-egy zeneszámhoz való hozzájutás mindössze 1 forintba kerül. A upc music home szolgáltatást most 3 hónapon át kötelezettségek nélkül havidíjmentesen vehetik igénybe a UPC előfizetői.

Alacsony felárért (most szintén hűségnyilatkozat nélkül, 1200 Ft havidíjért) a upc music go csomag a 800 db nem másolható szám mellett havi 50 db (DRM-mentes) zeneszám korlátozásmentes másolását, CD-re írását vagy mp3-lejátszóba töltését is lehetővé teszi. A DRM másolásvédelem nélkül letöltött zeneszámok természetesen az előfizetés megszűnte után is a felhasználók számítógépén illetve hordozható eszközein maradhatnak és korlátlanul lejátszhatóak vagy másolhatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ssdb #1
    Király. Bár az iTunes-os DRM-es zenékre is volt másolásvédelem mentesítő :P