Napi Online

Nő a Malév online-értékesítése

Folyamatosan nő a Malév saját online-értékesítése, a bevételek és a portálon repülőjegyet vásárló utasok száma egyaránt 29 százalékkal növekedett 2008-ban az előző évhez képest.

A teljes online-forgalom 36 százalékát a magyar piac generálta, a külföldi eladási pontok közül Írország, az Egyesült Királyság és Németország volt a legjelentősebb. A tavalyi év legnépszerűbb célállomásainak London, Párizs, Amszterdam, Marosvásárhely és Bukarest bizonyult.

A légitársaság azt is bejelentette, hogy megújított honlapján február 3-ától már kilenc külállomásán - Athén, Berlin, Bukarest, Frankfurt, London-Gatwick, Madrid, Prága, Róma és Szófia - lehetővé teszi utasainak a weboldalán keresztüli check-int, ami eddig csak budapesti induláskor volt elérhető.

Ugyancsak új szolgáltatásként kapott helyet az oldalon a járatinformáció, mely a repülőgépek jeladójával összekötött adatbázisból jeleníti meg egy adott járat pillanatnyi státusát. A rendszer nemcsak a budapesti induló és érkező járatokról ad tájékoztatást, hanem a külállomásokról is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!