MTI

Pedofil hálózatot lepleztek le a Maddie-ügy nyomán

A Portugáliában közel két éve eltűnt Madeleine McCann ügyén dolgozó spanyol magánnyomozók segítségével lepleztek le egy internetes pedofilhálózatot, amelynek eddig 13 tagját tartóztatták le - értesült a spanyol El Mundo című napilap.

A 2007 májusában a főként britek által látogatott Praia da Luz üdülőhelyen kevéssel negyedik születésnapja előtt tűnt el egy szállodai szobából, míg szülei egy közeli étteremben vacsoráztak. A gyermeket azóta sem találták meg. A szülők hat hónappal Maddie eltűnése után bízták meg a Método3 nevű magánnyomozó-irodát, amely munkája során egy internetes pedofilhálózatra bukkant.

Francisco Marco, a nyomozóiroda ügyvezető igazgatója elmondta, két hónappal a nyomozás megkezdése után kaptak egy emailt, amely szerint a kislány egy pedofil videofelvételen látható az interneten több más kisgyerekkel együtt. A Método3 meg is találta a jelzett felvételeket - amelyeken nem szerepelt Madeleine -, és értesítette a barcelonai rendőrség technikai bűnügyekkel foglalkozó részlegét. Marco elmondta: az életében eddig látott legszörnyűbb felvételeken minden áldozat tíz év alatti, a legtöbbjük kislány. Munkájuk eredményeképp sikerült kivonni a forgalomból legalább húsz pedofilt, és még nyomoznak további személyek után.

Spanyol rendőrségi források szerint a Lolita P-mixnek nevezett művelet a magánnyomozó iroda bejelentése után kezdődött, és országszerte 21 spanyol felhasználót azonosítottak. Az akció során lefoglaltak asztali és hordozható számítógépeket, merevlemezeket, DVD-ket és CD-ket, fényképezőgépet, videokamerákat, feljegyzéseket és egy fotóalbumot, amelyben kiskorúakról készült felvételek százai láthatók. Az ügyben az eddig letartóztatottakon kívül még további tíz személyt gyanúsítanak Európában a hálózatban való részvétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AgentKis #11
    Be kell tiltani a gyerekeket
  • szombi #10
    inkább poén, mint pedo.

    Fogd fel úgy, hogy egyesek így élik ki fantáziájukat, és boldog családban élnek.
    És vannak, akiket megfog ez a fajta humor, és nem feltétlenül pedó ő sem.

    Tudod miért vannak ócska viccek? Mert attól függetlenül van aki kapós rá, és nem kell ahhoz antiszociálisnak lenni.

    De akkor kérdezek mást.
    Miért van ma Magyarországon SZAFT, MORBID, MÓRICKA??? Miért veszik meg több tízezren???
    Egy vénasszony egy letépett férfi fejével nyalatja a p*csáját? A farkas megdugja piroskát?

    Lehet hogy nem pedó, de szerintem sokkal őrültebbek, mint például egy HANARYOU GAKUEN SHOTOBU,
    OGAWA KANRAN, COMIC SHOUJO TENGOKU, HOSHINO FUUTA, COMIC LO, és még sorolhatnám a sok jobbnál jobb lolis mangákat!

    Ja, és képzeld, van barátnőm(19 éves), és van amikor egy-egy derűs estét azzal töltünk el,
    hogy vihogva nézünk pár loli mangát, az est többi részében meg elpróbálunk pár "új fogást".
  • hdo #9
    Egyedül a saját vagy másik nemhez való vonzódás van genetikailag van kódolva, minden más egyéb "aberráció" szocializálódás kérdése.

    Shotakon fogalmát eddig nem is ismertem ... úgy néz ki valami pedo yaoi ... beteg!
  • zola2000 #8
    Betiltani? Most kb száz egész estés anime, kb 20sorozat, és több ezer kötetnyi manga van kereskedelmi forgalomban shotakon, lolikon, toddleron témakörben (már nem tudom hol olvastam). És ez csak hentai, ebben nincs benne az ecchi mondjuk ennek csak töredéke jut el nyugatra, legalábbis normál kereskedelmi kiadásban...

    Egyébként megsúgom, ha egy embernek kialakul a szexuális orientációja azt már megváltoztatni nem lehet, vagy kiéli normálisan, vagy kiéli pornóval (vagy hentaial).
  • hdo #7
    LOL/iták XD/

    Naigen, betegek ezek a japánok! Amíg nem tiltják be mindenhol a legális pedofíliát - rajzolt formában - mint étvágygerjesztőt, addig azoknak a lefülelése akik ezt valósan űzik szélmalomharc marad, mert egyre többen lesznek.
  • szombi #6
    hehehehe.

  • zola2000 #5
    "ha betegek szegények akkor azért" jó akkor menj be egy kórházba, és kezd el lelövöldözni a betegeket (azért gondolkodj mit írsz mielőtt rákattintasz a mehet gombra)
  • zola2000 #4
    Az ilyenek elégedjenek meg a lolikon hentaial, ami teljesen legális! Persze képnézegetésért, ha mást nem csináltak szerintem nem kéne annyira büntetgetni...
  • AgentKis #3
    Előtte beleférne egy nyílvános kasztrálás is...

    Viszont az interneten emiatt mindenkit megfigyelni azért nem kellene...
  • gopher #2
    "A szülők hat hónappal Maddie eltűnése után bízták meg a Método3 nevű magánnyomozó-irodát, amely munkája során egy internetes pedofilhálózatra bukkant."

    Ott is korrekt rendőrség lehet. Mi a francért kapják a fizetésüket?