SG.hu

Szervertermet nyitott Győrben a Magyar Telekom

A Magyar Telekom 2008. december 3-án szervertermet nyitott Győrben. A két budapesti és a szegedi után ez már a negyedik szerverterem, mely szerverhoszting és virtualizációs szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére. A 350 m2 alapterületű modern adatpark közel 1500 db szerver biztonságos befogadására és üzemeltetésére alkalmas.

A T-Systems Adatparki szolgáltatás nagy sebességű, 1Gbps sávszélességű, belföldi és külföldi internet-gerinchálózati hozzáférést nyújt (rendelkezésre állása 99,85%), mely a korszerű internetes alkalmazások futtatásához elengedhetetlen. Az új szerverteremben biztosított a szünetmentes áramellátás, a klimatizált, 22°C (+/-2°C) hőmérsékletű, 50%(+/-5%)-os relatív páratartalmú környezet, a tűzvédelmi és fizikai biztonsági rendszer. Az operátori és biztonsági felügyelet napi 24 órában garantált. A T-Systems adatparki szolgáltatásai a szerverekkel kapcsolatos minden feladatot felölelnek: a terület- vagy szerveralapú elhelyezéstől a cseregép biztosításáig, a szerver- ill. szervertárhely-bérlettől az értéknövelt szolgáltatásokig.

A T-Systems mindazon cégeknek javasolja az adatparki szolgáltatások igénybevételét, akik fontos adatokkal (pl. vállalatirányítási rendszer adatbázisai), weben megjelenő honlappal vagy webshoppal rendelkeznek, esetleg korábban tapasztaltak már adatvesztést, vagy egyszerűen csak a nagyobb biztonság érdekében professzionális adatparkokban kívánják üzemeltetni szervereiket. Fontos szempont, hogy a szerverbérlet szolgáltatás előre kalkulálható szolgáltatási díj alapú, így beruházásmentes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AzUs #2
    Jó kis reklám ez a cikk
  • Sliders #1
    1Gbps az kutya fasza. Mi van ha valaki dedikált 1Gbps szervert helyez el? A többi 1499 gép behalt? azt hittem legalább 10gbps.

    Vagy valaki homályosítson fel hogy ez ennyire elég?