MTI

Az iPhone 3G az év kütyüje

Az iPhone okostelefon alig két hónapja megjelent új változata nyerte az év készülékének járó díjat a brit Stuff magazin közönségszavazásán.

A havonta százezer példányban megjelenő technológiai életmód-férfimagazin szavazásán az Apple júliusban piacra dobott készüléke a Sony Playstation 3, a Microsoft Xbox 360 és a Wii Fit játékkonzolokat, illetve a Bowers and Wilkins hifi cég iPodhoz tervezett léghajó formájú hangfalát is maga mögé utasította. Az iPhone 3G "egy rendkívüli telefon még gyorsabb és okosabb változata" - áll a szerkesztőség értékelésében. A készülék első kiadása tavaly a "legmenőbb kütyü" (coolest gadget) kategóriában nyert.

A Stuff munkatársainak és olvasóinak véleménye nem találkozott, a szerkesztőség házi szavazásán ugyanis az Asus szuperolcsó Eee PC modellje lett az első. Az átlagos laptopoknál kisebb - úgynevezett subnotebook - készülék a szerkesztők szerint minden más terméknél nagyobb hatással volt és megnyitotta az utat az "olcsó laptopot mindenkinek" korszaka felé. A közönségszavazáson az év dizájnja kategóriában az Apple MacBook Air nyert, az év számítógépes játéka a Grand Theft Auto Iv, az év innovációja a Sony Reader e-könyv olvasó készüléke, az év márkája pedig a Nokia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • heidrich #3
    HTC Diamond? Hát nem is tudom. HTC-t birom, most is jó készülékei jöttek ki, meghát jön az Androidos HTC amire nagyon kiváncsi leszek. De az biztos, hogy szoftveres téren a HTC nem veri az iPhone-t. Oké nagyon szép ez a TouchFlo 3D cucc, de mégis Win Mobile 6.1... Az egész felületet nem tudod olyan faszán kezelni ujjaiddal (pl scroll) csak ezt a felületet. Ha nem azon belül vagy akkor vehetet elő a szar kis "pálcikát" azt görgethetsz azzal meg nyomkodhatod vele a kis x-eket....
  • BandiG #2
    A Sony Reader-ben mi olyan jo?

    Hah, csak a Diamondra elfelejtettek oprendszert telepiteni. :)
  • zidder #1
    hát nem tom... a HTC Diamond agyon alázza, de ők tudják.