SG.hu

Lottó és egyéb szerencsejátékok már mobilon is

A mai naptól a Vodafone havidíjas ügyfelei már mobilon keresztül is feladhatják számaikat a Szerencsejáték Zrt. különböző játékaira, mivel ezentúl SMS-en keresztül is játszhatnak Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, Jokert, Puttót, Kenót, valamint sportfogadásokat -totót és góltotót - is indíthatnak.

A Vodafone Mobil Vásárlás szolgáltatásainak köre - az autópálya-díj SMS-ben való fizetése mellett - Mobil Lottó szolgáltatással bővült. A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezen kívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál.

A Mobil Lottó szolgáltatás használata egyszerű, mivel 5, 6 vagy 7 számjegy elküldése SMS-ben a 1756-os telefonszámra egy egymezős Ötöslottó, Hatoslottó vagy Skandináv lottószelvénynek felel meg. Az egyhetes, egymezős, Joker nélküli gépi Ötöslottóért pedig egy üres SMS elküldése szükséges csupán a 1756-os számra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!