SG.hu

Summer Sale - nyárvégi akciók Vodafone live!-on

Elkezdődött a Vodafone live! nyárvégi akciója. Ennek ideje alatt 10 MB GPRS WAP adatforgalmat biztosít forgalmi díjmentesen a cég valamennyi SMS-ben regisztráló meglévő és új előfizetőjének.

A nyárvégi akció során több Sony Ericsson mobiltelefon is akciós áron lesz megvásárolható, többek között a W200i, W350, C702, W890, W380, K660 és K910i. A Midnight Bowling II., Million Dollar Poker GH, Prince of Persia Classic, Pro Moto Racing, Ferrari és Abracadabraball játékok most akciósan tölthetők le a Vodafone live!-ról. Számos zeneszám is kedvezményes áron érhető el.

A Szupersztár Klub tagjai a Vodafone több mint 2000 darabos katalógusából korlátlan számban tölthetnek le zeneszámokat, havonta díjmentesen választhatnak a valósághű hangok közül, tartalomdíj mentesen kapnak teljes zeneszámokat másolásvédelem nélkül és MMS hírlevélben tájékoztatja őket a Vodafone az újdonságokról. Mindezek mellett folyamatosan frissülő hírek, képek és érdekességek is várják a klubtagokat. A szolgáltatás ára havi 900 FT. Az akció részeként a Vodafone ügyfelei 10 MB GPRS adatforgalmat kapnak díjmentesen.

Az ingyenes ajánlat kizárólag belföldi WAP adatforgalomra vonatkozik, mely 2008. szeptember 30-ig használható fel. Az akcióban való részvételhez a 1270-es számra küldött díjmentes SMS-en keresztül lehetséges regisztrálni (a kód: WAP10), legkésőbb 2008. szeptember 28. 24:00 óráig.

Az akció 2008. augusztus 28-tól szeptember 28-ig tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!