SG.hu

Indul a Magyar Telekom márkaváltása

Augusztus 22-én nagyszabású image kampánnyal indul a Magyar Telekom júniusban bejelentett márkaváltási folyamata. A vezetékes szolgáltatásokat összefogó T-Home márka szeptember 8-ai piacra lépésével párhuzamosan megújul a vállalati "T" márka, valamint a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is.

Szeptember 8-án a Magyar Telekom bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát, amely az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. Az új márka bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok is frissülnek.

A T-Home megjelenésével párhuzamosan megmarad és egyben megújul a vállalati "T", amely a T-Home, T-Mobile és a korábban már frissített T-Systems ajánlati márkákat összefogó márkaként működik majd. Megújul a lakossági és üzleti mobilszolgáltatásokat összefogó T-Mobile márka is, a T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit. A márkaváltás célja, hogy egyszerűbb, az ügyfelek számára egyértelmű azonosítást segítő márkastruktúra jöjjön létre.

Az augusztus 22-én induló, McCann Erickson Budapest ügynökség által készített, televízióban, rádióban, sajtóhirdetésben, óriásplakáton és online megjelenő image-kampány hirdetései már az új "T" márkát és márkastruktúrát mutatják be. A hirdetéseken megjelenik a Magyar Telekom új "Együtt. Veled" szlogenje, amit a T-Home és a T-Mobile is használ majd. A szlogen arra utal, hogy a vezetékes és mobilszolgáltatások jelentős szerepet játszanak az élmények közvetítésében, megosztásában.

Az arculati elemek megújulásának egyik első lépésenként a budapesti Aréna Plaza, Campona, Europark, Mamut I-II. , Pólus Center és WestEnd bevásárlóközpontokban található T-Pontok változtak meg, majd folyamatosan a további üzletek is új arculatot kapnak. A márkaváltás természetesen sokkal több, mint megújulás. A Magyar Telekom a megszűnő, átalakuló márkák mögötti folyamatok, ügyfélszolgálatok egységesítésével az ügyfélkiszolgálás minőségének még további javítására törekszik, és célja az ügyfélelégedettség erősítése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #9
    Két hete mérték nálunk, hat felett jön a net.
    Bármilyen nevet adnak-kapnak a szolgáltatónak.... akkor is ki leszünk szolgáltatva....
    Jah,, igen.... másik zenét szeretnék beállítani a telefonközpontjukhoz.... mert a mostanit unom!!
  • Kagemusha #8
    t-akony...
  • JL666 #7
    Magyar telekom, igaz?! Annyi köze van a magyarsághoz, mint a mackósajtnak a brummogáshoz...
  • quentit #6
    Tény, hogy megbüntették őket azért, mert sehol sem tartják be a 8 megabitet. Nálam is lehetséges technikailag a 8 megabit, de mégsem hajlandóak ennyit adni.

    De persze van akinek csak 1-2 megabit jut a 4 vagy 8 helyett :)
  • nagyonkivagyok #5
    Végre Magyarországon is fejleszetni kéne a kisbetűt érdemlő t-csoportnak , mert az országben erre sincs pénze , csak a látványelemekre ! Tavaly még tudta a netem a 4(NÉGY) Megát de idén januártól csak 1(EGY) megára képesek , mert elfogyott a sávszélességük , amit szóban elismernek , de nem hajlandók írásba adni (vajon miért ? - ezt csak sejtem) , míg a házunkban és környékén egy másik szolgáltató most kábelezett be nagyobb sávszélesség biztosítása miatt és képes is rá! Kivinné a t-csoport a pénzt az országból ? Több mint fél éve hallgatnak a fűben és semmi fejlesztési infó .A t-csoport csak ennyit tud ? T-akarékos , t-üneményes , t-akargatnivalós , ....(t-rex)
  • zola2000 #4
    A Készüléket elneveztük T-elefonnak, a hívásokat T-ávolságinak, a pénzérméket T-antusznak, és az egészet T-e fizeted!

    T-isztelettel T-com.
  • torcipepe #3
    na jah, méghogy egyszerűsítés. lol. eddig ha felhívtad a t-online segélykérőt, rögtön egy hozzáértőt kaptál, akinek elmondhattad, hogy szar a neted és ő meg is mondta miért. most viszont lesz géphangos menü, utána egy irtó buta, de széphangú csajszi, akinek félórán át mondhatod mire megérti, hogy szar a net és kapcsoljon egy hozzáértőt.
  • Tinman #2
    Tőlem T-Angyalnak is hívhatjátok magatokat, akkor sem szeretünk bennetek ^^

    Egy kis promó anyag:



    Vannak akik nem szeretik a T-csoportot...
  • KekszNET #1
    Hajrá..