MTI

A Google nem veszi le az iszlámista videókat a YouTube-ról

A Google visszautasította, hogy eltávolítson minden iszlamista anyagot népszerű videomegosztó portáljáról, a YouTube-ról.

Az iraki háborút támogató Joseph Lieberman független amerikai szenátor előzőleg arra kérte a kaliforniai céget, hogy vegye le a YouTube-ról az összes olyan videót, amely terrorista csoportoktól származik. A Google a YouTube-on elhelyezett válasznyilatkozatban közölte: néhány videót eltávolítottak, mert gyűlöletbeszédet, erőszakot tartalmaztak vagy más módon megsértették a közösségi normákat.

A vállalat állítása szerint Lieberman azt követelte, hogy azokat a videókat is töröljék, amelyekben nincs erőszak vagy gyűlöletkeltés, de terrorista csoportok termékei. "Tiszteletben tartjuk és megértjük nézeteit, de a YouTube a szólásszabadságot támogatja és védi mindenki jogát ahhoz, hogy népszerűtlen álláspontokat fejtsen ki" - olvasható az üzenetben.

Lieberman szenátor a hét elején írott levelében követelését azzal indokolta, hogy az iszlamista csoportok a YouTube-ot használják fel toborzó és kiképző videók egymás közti kicserélésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • arrakistor #6
  Mit szólna ez a Liberman pl.: ehhez ?
 • arrakistor #5
  (az orvos azt mondta, hogy ha levágom a hajam, akkor így csökkentem az esélyét a korai foghullásnak)
 • arrakistor #4
  Joseph Lieberman független szenátor...


  ahha . én meg haszid kaftános karimáskalapos göndörbarkós vagyok és különben is shabbat shalom ! Ja és egyébként egészségügyi okokból vagy tarkopasz.
 • arrakistor #3
  Joseph
 • haxoror #2
  "...követelését azzal indokolta, hogy az iszlamista csoportok a YouTube-ot használják fel toborzó és kiképző videók egymás közti kicserélésére."

 • Ronny #1
  "Joseph Lieberman"

  <b>Lieberman</b>...no comment