SG.hu

Megjelent a Photoshop Express bétája

Az ingyenes internetes szoftver mindenki számára elérhetővé teszi a Photoshop technológiáját a digitális fényképezéshez.

Az Adobe bejelentette a Phoshop Express nyilvános bétaverzióját, amely mindenki számára biztosítja a digitális fotók tárolásának, rendezésének és effektusokkal való kiegészítésének lehetőségét. A nyilvános béta fázisban az Adobe várja a Photoshop Express felhasználók visszajelzéseit a termék szolgáltatásaival és funkcióival kapcsolatban, amelyeket a jövőben tovább fejlesztenek.

A Photoshop Express segítségével a felhasználók akár 2 GB területen tárolhatják a képeiket ingyenesen, szerkeszthetik a fotóikat és kreatív módon oszthatják meg azokat az interneten, például a Facebook és hasonló népszerű társadalmi hálózatokra való letöltéssel és feltöltéssel.

"A Photoshop olyan bevált technológia, amely megváltoztatta világunk látványát. A Photoshop Express pedig most már az összes digitális fotós számára elérhetővé teszi azokat a hatásos funkciókat, amelyek ismertté tették az Adobe megoldásait" - mondta Doug Mack, az Adobe fogyasztói és üzemeltetett megoldásaiért felelős alelnöke. "A Photoshop Express egy kényelmes helyet kínál, ahol elvégezhető a fotók tárolása, szerkesztése és megosztása, akár otthonról, az iskolából vagy útközben."

A Photoshop Express segítségével a digitális fotók bármikor feltölthetők és rendezhetők, a szerkesztések során mindig megmarad az eredeti kép, és a képek bárhonnan, bármilyen webböngészőből megoszthatók. Néhány kattintással bárki számára lehetővé teszi a szokványos szerkesztési műveleteket, például - sok egyéb mellett - a vörösszem-effektus eltávolítását, a fekete-fehér képpé konvertálást, a kivágást és az átméretezést.

Az egykattintásos megközelítéssel a Photoshop Express különböző trükköket tesz könnyen elérhetővé: például a Pop Color segítségével kiválasztható a képen található tárgyak bármelyike, eltüntethető a háttérkép, és a tárgy a színe megváltoztatásával kiemelhető a lapon. A vázlathatások alkalmazásával rajzokhoz hasonló hatású képek készíthetők a fotókból, a kép torzításával pedig művészi vagy komikus módon torzíthatók el a tárgyak vagy az arcvonások. Még a korlátozott fotószerkesztési képességekkel rendelkező felhasználók is könnyedén kiválasztják a nekik tetsző változatot a mintafotók közül, amelyek a hozzáadott hatás különböző változatainak látványát mutatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerygrey #3
    Áááá, nincs szerkesztéskor CTRL+Z, innentől kezdve kuka...
  • Gerygrey #2
    Nem nagyon hiszek ebben, de azért kipróbálom.

    Viszont miért van az, hogy ha írom be az e-mail címemet, akkor kukac helyett V-t tudok csak írni? Sok helyen láttam már ilyet, full flash oldalakon gyakori hiba.
  • concrete #1
    ez egy játék, ennyit a picasa is tud kb.
    Az A2-es lapokra továbbra is a CS3 marad ...