Napi Online

Még nem jön Magyarországra az iPhone

Óriási az érdeklődés az iPhone iránt, s előbb a nagy piacok igényeit akarják kielégíteni, vagyis Magyarországon egy ideig még várni kell az okos készülék megjelenésére.

Ez derült ki Hamid Akhavan, a T-Mobile International vezérigazgatójának a barceloniai 3GSM World Congressen a magyar újságírókkal folytatott beszélgetésén. A rendezvényen bejelentették a T-Mobile és a Yahoo! együttműködését, ezzel 2008. március végétől a T-Mobile-ügyfelek előtt megnyílik az út a Yahoo! oneSearch mobilkereső szolgáltatásának használata előtt.

A oneSearch-megoldás gyorsan és könnyedén kihozza a megfelelő találatokat, a lekérdezésekre azonnali választ ad, szükségtelenné téve, hogy a felhasználó pc-s web linkek sokaságán át kényszerüljön navigálni. A oneSearch hozzáférést biztosít a hírekhez, pénzügyi információkhoz, időjárás-jelentésekhez, fényképekhez, webes megjelenítésekhez és mobil weboldalakhoz. A vállalatok azt tervezik, hogy az új szolgáltatást elérhetővé teszik a T-Mobile minden európai szolgáltatási területén.

Emellett azt is bejelentették, hogy a T-Mobile még az idén bevezeti a Mobil Instant Messaging (MIM) szolgáltatását a legfontosabb európai piacain. Az ügyfelek valódi csetelést folytathatnak mobiltelefonjukon, a szolgáltatás használói egyetlen gombnyomással csatlakozhatnak számos MIM-közösséghez.

A legnépszerűbb mobilos közösségépítő jellegű videó/fotómegosztó platformokkal történt partneri megállapodások aláírásával a T-Mobile ügyfelei bárhol és bármikor kapcsolatban maradhatnak barátaikkal és üzleti partnereikkel az olyan internetes közösségek tagjaiként is, mint a YouTube, a MySpace, a Flickr és a bebo. A felhasználók megnézhetik és meg is oszthatják a legújabb fényképeket és videókat, és természetesen a web 2.0-alapú web'n'walk portál valamennyi elérhető mobilinternetes szolgáltatását igénybe vehetik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #5
    Mivel európában a T-Mobile birtokolja a jogokat, így nálunk Magyarországon is ők fogják behozni. Vagy egyáltalán nem csinálnak semmit.
  • Faby #4
    Csak nekem tűnt fel, hogy a címben is említett kijelentés a cikkben kapott egy 2 soros bekezdést, a többi meg tré-mobil reklám?

    Hányszor szerepel az iPhone és hányszor a T-mobile név? 1 vs 6 ha jólszámolom.

    Szánalmas.
  • arrakistor #3
    már vagy éve folyamatosan jön
  • Trisztin #2
    mgsm már árulja egy ideje :) igaz gari nélkül )
  • Polemius #1
    Addig-addig míg aztán majd előbb itt lesznek a hasonló jellegű, de jóval olcsóbb tipusok (openmoko freerunner, meizu m8, stb.).
    Aztán majd leshetnek, hogy miért nem tudnak Mo-n eladni csak pár darabot. :)