SG.hu

Google: magyarul is elérhető a Webmaster Tool

A Google magyarul is elérhetővé teszi Webmaster Tools eszközét, amellyel a webmesterek maximalizálhatják oldalaik jelenlétét.

Mától magyar nyelven is elérhető a Webmaster Tools. Ennek az egyszerűen használható szolgáltatásnak a révén az online tartalomfejlesztők növelhetik oldalaik láthatóságát a Google keresőjének találatai között. A Webmaster Tools használatával a webszerkesztők a Google szemszögéből láthatják oldalaik megjelenését a keresőben, elemezhetik az ezzel kapcsolatos problémákat, majd megoszthatják adataikat és véleményüket a céggel, hogy ezzel növeljék oldalaik jelenlétét a Google találati eredményei között.

Adatokat kaphatnak arról, hogy a Google az adott weboldalt hogyan indexeli, és hogyan térképezi fel az adott webhelyet, információkat kaphatnak a Google-nek az adott oldalak elérésével kapcsolatos problémáiról, és javaslatokat ezen problémák megoldására. Információt kaphatnak arról, hogy az adott oldalak hogyan szerepelnek a Google-indexek között, hogy melyek azok a keresőkifejezések, amelyek a legtöbb látogatót vonzották az oldalaikra stb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #1
    "The requested URL /webmaster/tools?hl=hu was not found on this server." :D:D