SG.hu

Az EU az internetes szerencsejáték mellett

Az amerikai Hop-on vezeték nélküli telefon készülék és tartozék fejlesztő és értékesítő vállalat felveszi a harcot az EU kereskedelmi biztosának állításaival.

Peter Mandelson EU kereskedelmi biztos mielőtt a kérdés megvitatására amerikai törvényhozókkal találkozott volna a Capitol Hill-en, újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint az Egyesült Államoknak meg kell változtatnia az internetes szerencsejátékokat szabályozó törvényeket, amelyek megakadályozzák az európai vállalatokat szolgáltatásaik amerikai piacon való értékesítésében. Az amerikai Hop-on határozottan elutasítja az állítást. A Hop-on elnöke, Peter Michaels az iparág védelme mellett foglal állást a külföldi konkurenciával szemben annak érdekében, hogy a több millió dolláros adóbevételek az Egyesült Államokban maradhassanak.

Miután a Kongresszus elfogadta az internetes szerencsejátékokat tiltó törvényt, az európai székhelyű szerencsejáték társaságok 100 milliárd dollárra rúgó kártérítési követelést nyújtottak be az amerikai piacról való kizárásuk miatt.

"Felháborítónak tartjuk, hogy külföldiek 100 milliárd dollárt követeljenek peres úton az Egyesült Államoktól" - jelentette ki Michaels. "Semmi szükség arra, hogy szabad utat engedjünk külföldiek nyerészkedésének, amikor a Hop-on a lehető legjobb mobil szerencsejáték szolgáltatásokat képes nyújtani és egyúttal lehetővé teszi, hogy az adóbevételek országunkban maradjanak. A Hop-on a lehető leghamarabb megkezdi a tétek fogadását a WTO országokból és amerikai vállalatként tovább fizeti tevékenysége után az adót."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!