SG.hu

Fotóalbum szerkesztőt adott ki a HP

Az IHB Digital fotóalbum szerkesztő program segítségével bárki kreatív fotóalbumokat, képes könyveket tervezhet otthonában.

Az ingyenesen letölthető programmal egyszerűen tervezhető fotó, művészeti vagy bármely kiadvány, melynek nyomtatási minőségét a HP Indigo nyomdatechnika garantálja. A cég közleménye szerint az albumok előállítása HP Indigo 5000 digitális ofszet nyomdagép segítségével történik. A belső oldalak 170 gr fényes ofszet papírra kerülnek nyomtatásra. A keménytáblás borítású albumok igényes kötészeti megoldással készülnek, így a kiadványok nemcsak esztétikusak, de rendkívül tartósak is. A szolgáltatást elsősorban amatőr és profi fotósoknak, fotóstúdióknak ajánlják, de érdemes kipróbálniuk az üzleti vállalkozásoknak is.

"A HP technológiája és a magyar szoftver fejlesztők munkája lehetővé teszi, hogy az elkészült digitális fotóinkból rövid idő alatt ötletes kreatív anyagot készítsünk, mely színvonalát tekintve minden igényt kielégítő, könyv minőségben készül el, 1-2 nap átfutással. Ez a technológia át fogja formálni a könyvkészítés hagyományos világát." - mondta Czinege László, a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!