Berta Sándor

Lekapcsolták a világ legnagyobb eDonkey-szerverét

A Nemzetközi Zeneipari Szövetség (IFPI) újabb jelentős sikert könyvelhetett el.

Az IFPI németországi szervezetének ugyanis sikerült elérnie a világ legnagyobb eDonkey-szervereként számon tartott rendszer lekapcsolását. A szerver üzemeltetője maga döntött a hálózat működésének beszüntetéséről, miután a hamburgi, a kölni, a düsseldorfi, a lipcsei és a frankfurti bíróságok egyhangú határozatokat hoztak a kérdésben.

A most leállított rendszerrel együtt az idei év eleje óta már összesen 16 eDonkey-szervert kapcsoltattak le a hatóságok világszerte. Az akciók koordinálásában részt vett az IFPI, amely a napokban további fájlcserélő hálózatok üzemeltetői ellen akar fellépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba42 #9
    Még szerencse, hogy senki sem gondolkozik így. Ezt amúgy, remélem, nem gondoltad komolyan, mert az tuti, hogy nem így mennének a dolgok, egyáltalán nem.
  • braeburn #8
    "A Nemzetközi Zeneipari Szövetség (IFPI) újabb jelentős sikert könyvelhetett el."
    Annyi értelme van ennek a sikernek, mint hóviharban a hósöprésnek, de hát hadd erőlkódjenek az idióták. :)
  • rigidus #7
    > Lekapcsolták a világ legnagyobb eDonkey-szerverét

    Egy perc nema gyasz... aztan ugras az emule-ra mindenki es minden meggyilkolt szerver utan letolteni +100 zenet, filmet, commercial szoftvert!

    Minel tobben raharapnak annal valoszinubb, hogy elmegy a kedvuk. Terjessze mindenki!
  • Sanyix #6
    Azt elfelejted, hogy akkor lebombáznák az országot az amcsik, mert biztos terroristákat rejtegetünk, és támogatunk ebből a sok pénzből.
  • matt taylor #5
    Magyar országnak(svájchoz hasonlóan, csak ők pénzel:D)server országot kéne létre hozni, kitiltani a jogi makikat a gecibe na meg a sarfasu aswát, és nem engedni egy server adatot sem kiadni!kasálnánk vele!itt lene az összes illegális server és nem kapcsolhatnákle!Ráadásul a közelség miatt Mo. on max sebességgel lehente róluk letölteni!tisztára megéri még ha kibasznak az unióbol is!
  • avman #4
    ránézek az mjúlplusszban a serverlistára oszt aszondom levágtak a hidra egyik hóna alatt egy szőrszálat.
  • assdf #3
    Ja vagy a szomszéd kertjében hugyoztál és a hugyod pont egy elvis szám szövegét adták ki ezért jogot sértettél és jogdijatk ell fizetned...
  • Csaba42 #2
    Lassan tényleg eljutunk odáig, hogy ha átmész a szomszédba, akkor bűncselekményt követsz el, mert miért is ne iratnál a szomszéddal magadnak CD-t/DVD-t! LOL!
  • OliApa #1
    Lassan már a szomszédba sem szabad átmenni.

    Szép, új világ . . .