SG.hu

Szabadfogású számítógép verseny ötödször is

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ immár ötödik alkalommal hirdeti meg az országos Szabadfogású Számítógép versenyt, melyre idén is kreatív, önálló alkotásokat vár a 19. életévüket be nem töltött fiataloktól.

A versenyen a 19 évesnél fiatalabb ifjúság vehet részt - alsó korhatár nélkül - egyénileg, vagy akár csapatban. A verseny célja, hogy új szellemű, az iskolai keretektől független, alkotó számítógép használatra ösztönözze a fiatal korosztályt, valamint egy kiállítás keretében nyilvános bemutatkozási alkalmat teremtsen számukra. A <19 Szabadfogású Számítógép versenyre beküldött pályamunka lehet számítógépes rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver. Bármi, amely számítógéppel, számítógéphez, számítógépből, számítógépre vagy számítógépnek készül. Egy a lényeg: legyen kreatív, szokatlan és újító!

A verseny támogatóinak köszönhetően a versenyzők értékes díjakat nyerhetnek, amelyek hozzájárulnak tudásuk további bővítéséhez, kreativitásuk fejlesztéséhez. Nyerhetnek például Origo ösztöndíjat (havi 100 000 Ft-ot egy éven keresztül), Packard Bell notebook-ot, T-Online ajándékokat, Sagem mobiltelefonokat és további értékes nyereményeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!