SG.hu

Ingyenesen oktat bárkit a Microsoft

A Microsoft Magyarország országos kezdeményezést indított, amelynek célja, hogy a szaktudás és a különböző ismeretek minél szélesebb körben elérhetővé váljanak a magyar informatikusok számára.

Az ingyenes képzés során a szakemberek mélyebb szakismereteket szerezhetnek, munkájuk során magabiztosabban mozoghatnak, az extra tudást pedig hosszabb távon, akár a munkapiacon való elhelyezkedésük megkönnyítésében is kamatoztathatják. Az egynapos, tisztán szakmai témákat érintő konferencián a cég szakemberei látványos előadásokon keresztül mutatják meg, hogyan láthatjuk el hatékonyan a számítógép-hálózatok felépítésével és üzemeltetésével kapcsolatos teendőket. Bemutatják a Windows XP SP2, a Windows Vista és a Windows Server 2003 R2 újdonságait, a cég közleménye szerint pörgős, látványos demókkal tűzdelt szakmai előadások lesznek.

Az előadások szintje legjobban a "középhaladó" szóval jellemezhető. Elsősorban kezdőknek szólnak, illetve azoknak, akik számára a Windows Vista és a Windows Server 2003 R2 hálózatban használatos képességei még újdonságnak számítanak. Lesznek ugyan a rendszereket már jól ismerő üzemeltetők számára is új részek, de alapvetően nem az dominál majd, sokkal inkább az alapozás. Az első képzés időpontja és helyszíne: 2007. szeptember 18. Budapest, ezen kívül Debrecen, Győr, Miskolc és Pécs városa kerül majd sorra.

Az Informatika Tisztán sorozat nem váltja le a korábbi (és jövőben is folytatódó) TechNet Szemináriumokat. Míg a TechNet Szemináriumok elsősorban a legújabb (épp megjelent, vagy maximum fél éves) termékekről, megoldásokról szólnak, addig ez az új sorozat a már nagy számban piacon lévő szoftverekkel kapcsolatban szolgál gyakorlati információkkal az érdeklődő rendszergazdák számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #4
    Még jó, hogy nem nekem kell fizetnem, hogy végignézhetem a promóciójukat. LOL.
  • aRoma #3
    te vagy az a fazon aki cseszeget mindekit akinek vlami nem tetszik vagy akár csak egy picit is másképpen értékeli a dolgokat mint te?
    */megnéztem a linket, semmi érdemleges, csak a helyszinek és időpontok. a technet az más./*
  • mrzool #2
    Igen, nincs rajtuk sapka, üssed őket...

    Egyrészt akit érdekel, az elmegy rá és egy nap alatt tanul vmit. Aki nem tud elmenni, annak pedig ott vannak a letöltető screencastok. Mindezt ingyen. De gondolom nem nézted meg a linket, csak fikázni akartad az MS-t, mert az olyan 'trendi'. Ugye?
  • aRoma #1
    ha már 'bárkit' oktatnak, akkor miért nem neten?