SG.hu

Limitált tarifacsomag a Pannonnál

A Pannon Limit előfizetői egyszerre élvezhetik a hagyományos kártyás megoldások által kínált költségkontroll előnyeit, az annál kedvezőbb percdíjakat és készülékárakat, valamint a számlás előfizetésekhez hasonló fizetési kényelmet.

Az új generációs tarifacsomag lényege a havi keretösszeg, mely biztosítja a tervezhetőséget, így az ügyfelek bizonyosak lehetnek abban, hogy költségeik nem lépik túl a tervezett határt. A Pannon Limit határt szab a költésnek, hiszen a keret lebeszélését követően nincs lehetőség további hívások kezdeményezésére, SMS küldésre. A havi keret automatikusan újratöltődik minden hónapban és teljes egészében felhasználható beszélgetésre és adatforgalomra. A keretösszegen felül az új generációs tarifacsomagnak külön előfizetési díja nincsen.


A havi keret nem jelent merev korlátot: ha az ügyfél mégis többet kíván beszélni vagy SMS-ezni, az egyenleg bármikor kiegészíthető, növelhető bármilyen feltöltőkártyával. Az új generációs kártyás tarifacsomag nemcsak akkor jelent kiváló lehetőséget, ha saját magunknak keresünk előnyös megoldást: választ ad a szülők problémáira is, akik olyan mobil-előfizetést keresnek gyermekeiknek, amely jól tervezhető, kényelmes, mégis rugalmas. A havi kifizetések a számláshoz hasonló módon kényelmesen intézhetőek, nem szükséges a rendszeres feltöltéssel bajlódni.

Az új generációs tarifacsomag előfizetői számára nyitva állnak azok a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségek is, amelyeket a kártyás ügyfelek általában nem vehetnek igénybe. A cég az új csomagot elsősorban gyerekeknek és kamaszoknak ajánlja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aaaaa #2
    Egyedül a Pannonak jó, mert minden hónapban fizet a birka. Lassan semmi értelme nem lesz az előfizetésnek, mert többnyire sokkal rosszabb percdíajkat kinálgatnak , mint néhány feltöltőkártyás csomag. Egy előnye lenne az előfizetésnek, hogy nem fogy le róla az egyenleg beszélgetés közben , de ez a forradalmian új tarifacsomag ezt is megoldotta :):):) Nem azért de ez a 33 Ft mindenkor, messze nem épp egy renkívül kedvező percdíj. 2 forinttal olcsóbb , mint a normál praktikum, ráadásul, ha nem beszélik le a havi keretet, az elveszik. Más szolgáltatóknél vannak ÖSSZESÉGÉBEN egyértelműen olcsóbb feltöltőkártyás megoldások, minimális havidíjjal.
  • Chriss745 #1
    Hogy ez mekkora baromság! Ennek meg mi értelme van?

    Mondjuk arra jó, ha gyereknek adok telefont, megvan mennyit beszélhet havonta, de ne kelljen mindíg feltöltögetni. Mondjuk a feltöltés is már csak 3 katt az e-bank-ban, szal sok jövőt nem jósolok neki.