SG.hu

Három díjat nyert az LG a 2007-es EISA díjátadón

Az LG Electronics 3 trófeát vihet haza a tekintélyes EISA (European Imaging and Sound Association) díjátadóról 2007-ben. A hivatalos ceremóniára a berlini IFA-n kerül sor 2007. szeptember elsején.

Az EISA, amely a legnagyobb szakmai újságírókból álló multimédiás szervezet Európában az LG-t már korábban is díjazta multimédiás készülékeiért, amelyek messze túlmutatnak a cégek közötti technológiai és formatervezési versenyen.

Az idén díjazott termékek a következők:

LG Super Multi Blue lejátszó (BH100): 'Európa HD lejátszója 2007-2008'

Az LG Super Multi Blue lejátszója a világ első olyan készüléke, amely támogatja a Blu-ray és a HD DVD lemezformátumot is. A készüléket az egyszerűen kezelhető háttér-világításos, érintőszenzoros gombjaival, valamint a megvilágított távirányító segítségével könnyedén vezérelhetjük.

LG Mikro hifi rendszer (FA/FB 162): 'Európa kompakt hifi rendszere 2007-2008'

Az FA 162 multi-formátumú CD, míg az FB 162 multi-formátumú DVD kezelésre képes és mindkét készülék precíz FM/AM RDS tunerrel is rendelkezik. A mikro Hi-Fi-ben alkalmazott, LG által kifejlesztett XTS (eXcellent True Sound) hangrendszer a teljes frekvencia tartományt kontrollálja, stabilizálja.



A 160 wattos mikro hangrendszerben megtalálható az LG XDSS Plus (extreme dynamic sound system) technológiája is, amely a frekvenciaszint erősítésével dinamikus. A nagysebességű USB 2.0-ás csatlakozón keresztül bármilyen a rendszerhez csatlakoztatott adathordozóról lejátszhatjuk MP3, WMA zenéinket, vagy megtekinthetjük JPEG fájljainkat.

LG érintésvezérelt MP3 lejátszó (FM 37): 'Európa Személyi Médialejátszója 2007-2008'

Az alumíniumborítású készülék 51,5 mm széles, 90 mm hosszú és 9,9 mm vékony. A készülék MPEG4 videók lejátszására is alkalmas és elboldogul az olyan populáris hangformátumokkal is, mint az MP3, WMA, OGG és ASF. A médialejátszó típustól függően 2, illetve 4 GB flash memóriával rendelkezik, valamint 3 órányi videó és 20 órányi zene lejátszására képes egyetlen feltöltéssel. A digitális lejátszóban találunk még FM rádiót, hangrögzítőt és ultragyors sebességű adatátvitelt biztosító USB 2.0 csatlakozót is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!