SG.hu

Klíma-akadémiát nyitott az LG Budapesten

Ma délelőtt hivatalosan is megnyitotta kapuit Közép-Európa első klímatechnikai központja, amelyet az LG Electronics Magyar Kft. Magyarország és a régió szakemberei számára hozott létre.

Az intézmény ingyenes posztgraduális képzést biztosít elsősorban tervezőmérnök és klímaipari szakemberek számára. A cég közleménye szerint a legfontosabb cél az innovatív technológiákkal kapcsolatos tudás minél szélesebb körben való elterjesztése. A több mint fél millió euró értékű beruházással létrehozott 320 négyzetméteres Klímatechnikai Továbbképző Központ a Magyar Mérnöki Kamara által elismert képzést is nyújt. Az intézmény főként épületgépész tervezők, klímatechnikai vállalkozók, építészek, beruházók és kereskedők, illetve szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várja. A posztgraduális képzésre való jelentkezés a regisztráció sorrendjében történik.

A budapesti központ hivatalos megnyitóján közel száz vendég részvétele mellett az LG regionális ügyvezető igazgatója, Alan Song, az LG központi marketing divíziójának alelnöke Young-jin Khang, valamint az LG tötökországi klímagyárának ügyvezető igazgatója Byung OK Son, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke Bihall Tamás vettek részt szalagvágó fővendégként.


"Az LG számára az innováció a legfontosabb érték. Cégünk sokat fektet kutatásfejlesztésbe, aminek köszönhetően elmondhatjuk, hogy innovatív termékeink a világ élvonalában vannak. Az LG Klímatechnikai Továbbképző Központ legfontosabb célkitűzése a klímatechnikával kapcsolatos innovációk minél szélesebb körben való elterjesztése. Nagyon büszke vagyok rá, hogy éppen Budapesten, az LG regionális központjában nyitjuk meg Közép-Európa első ilyen intézményét. Az LG Klímatechnikai Központok működése méltán fejezi ki vállalati filozófiánkat, azaz, hogy "a tudás megtérülő befektetés."

A sajtóeseményen beszédet mondott Young - Jin Khang, az LG Electronics kóreai marketing csoportjának alelnöke is, aki elmondta, hogy a magyarországi központ fantasztikusan teljesít, hiszen a régióban az LG klímatechnikai üzletága piacvezető pozíciót ért el. Az LG eltökélt szándéka, hogy nem csupán partnerei és a régió klímatechnikai szakembereinek számára, de a fogyasztók számára is a lehető leginnovatívabb technológiát és profeszionális szolgáltatást nyújt.


Az LG közép-európai regionális irodája is Budapesten található, a központ 1992-es megalapításától fogva Budapestről koordinálja a cég régiós kereskedelmi és logisztikai tevékenységét, sőt, ma már a regionális marketing kommunikációs tevékenységet is ebből a központból irányítják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!